Srácok! Nektek egy 170 cm-s lányhoz mennyi a max. Kg, ami elmegy? Amit még vonzónak találtok?
Nyilván nem olyan válaszolókra vagyok kíváncsi, akik a csontos lányokat szeretik.
Minden normális válaszra megy a zöld pacsi :)
Azért az döbbenet, hogy 170 cm-hez a legtöbbeknek 60 kg körül van itt a MAX. elfogadható testsúly :O
Ennyi centihez én 58 kg vagyok, és eddig mindenki vékonynak tartott. Nem azért, de izmos vagyok, semmi felesleg sincs rajtam, még +10kg-val is simán tűrhető lennék szerintem (rendszeres sport mellett persze).
És akkor csodálkoznak sokan, hogy miért van annyi evés zavaros lány. Hát ezért :)
#11 vagyok
#12 ne haragudj hogy nem 99-irtam például.
Dr biztos nem miattam vannak rosszul a lányok akik sulyproblémával küzdenek.
Sehol nem írtam, hogy az mind izom lenne...De ahhoz képest, hogy itt néha milyen lányokra csorgatják sokan a lányukat, minimum fura, hogy ennyi centihez az 55-60 kg az alap elvárás (nekem ez nem gond, egészségesen élek és sportolok is, ez számomra alap), miközben azon hány srác ki van akadva, hogy a vékony/kövér srácok nem olyan népszerűek :)
De leginkább azért kommenteltem (nem vita szítás miatt, vagy hogy nekem írjatok válaszadás helyett, én csak leírtam a saját észrevételem, nem kell egyet érteni), mert a kérdező kérdése alapján más válaszokat vártam, és meglepődtem, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!