Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Msc-s programozó egyetemistaké...

Msc-s programozó egyetemistaként milyen indokkal tudnék ráírni még Bsc-s szintén programozó kiszemelt lányra?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 22. 07:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#10-es nem biztos, hogy a filmekben bemutatott "begyöpösödött kocka" az illető :D

én is programozó vagyok, egyszer beszélgettem egy idegennel a végén megkérdezte mivel foglalkozok, elmondtam és azt mondta, hogy ő mindig unalmas ufo-knak gondolta a programozókat :D szóval nem mindenki olyan mint a filmekben bemutatott GYIK-ok :)

2015. ápr. 22. 09:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Sose nincs kedveddel kérdezz, ebben ott a tagadó szó, hogy nincs. Úgy kérdezd meg: Meginnék egy kávét, velem tartasz? Vagy: Ekkor és ekkor megyek fagyizni, eljöhetsz velem. ;)
2015. ápr. 22. 09:47
 13/16 A kérdező kommentje:

Igazából nem csajozós szövegekre gondoltam, az nem az én stílusom.:D Meg az elhívás is rögtön elsőre durva lenne. Inkább arra gondoltam, hogy hogy indítsak meg vele beszélgetést anélkül, hogy "creepy" legyek vagy nyomulós.

#2 Olyat szívesen írnék, ami Nicolas Cage-et rakja be háttérképnek.

#5 Ahhoz olyannak kéne lennie a proginak, ami megoldja a Turing-tesztet.

#8, #12 A kávés jó, kösz a tippet, de ezt későbbre tartogatnám.

#9 Tudom, de még csak egyszer futottunk össze valami rendezvényen, azóta nem szoktam látni, mert nekem este felé szoktak óráim lenni.

2015. ápr. 22. 09:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle mikor lesz legközelebb hasonló rendezvény mert szeretnéd ha újra összefutnátok :)
2015. ápr. 22. 10:37
 15/16 anonim ***** válasza:

>egyszer beszélgettem egy idegennel

>egyszer

2015. ápr. 22. 11:48
 16/16 anonim ***** válasza:

#15:

többször is beszélgettem idegenekkel, de azzal a konkrét idegennel csak egyszer :D és egyszer régen volt :P 1 éve kb :P

2015. ápr. 22. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!