Duci lány vagyok. Van akinek tetszik? Kép lent
2015. ápr. 21. 16:50
11/23 anonim válasza:
Jó, hogy tudom, én is jártam kondiba anno... :D
12/23 anonim válasza:
Így fejjel azért más......... xd
13/23 A kérdező kommentje:
#12 így félelmetes ugye?:DD de egyébként ja ekkora mellekkel én is utálom!
2015. ápr. 21. 17:01
14/23 anonim válasza:
Lehet, hogy a kép sz"r, de ezen a képen nem látszol annak.
16/23 anonim válasza:
Ujjaidból ítélve valóban kissé ducibb lehetsz, de nem vészesen. Folytasd amit elkezdtél és ne légy beképzelt. Ha ezeket megfogadod lesz pasid is.
18/23 anonim válasza:
Nem nézem meg a képet, mert csak 14 éves vagy és úgy gondolom csak figyelmet szeretnél, viszont szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy a neten ismerkedni képpel és ennyire nyíltan nem biztos, hogy az okos dolgok közé tartozik.
amúgy tökre csalódott lettem, mert azt olvastam elsőre, hogy DURCI lány vagyok. van akinek tetszik? - szóval valami durcázós fejeket vártam volna a google-ről...
19/23 A kérdező kommentje:
Szerintem az meg a mellem miatt is eléggé annak látszom...
Igen edzős kesztyű tekintve hogy van rajta törölköző rész és egyébként szoktam labazni és Súlyzós edzés is van csak mindig más
2015. ápr. 21. 17:10
20/23 anonim válasza:
Nem vagy duci csak nagyok a melleid amit most utalsz, de hidd el kesobb elvezni fogd:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!