A suliban tetszik egy csaj?
Figyelt kérdés
Van egy lány a sulinkban aki nagyon szép és tetszik. Ismerem és szoktam néha beszélgetni vele. A haverokkal általában ott vagyunk a csajoknál és dumálunk. De nem merem neki elmondani h tetszik. Már jártam egy lánnyal de koppintott. Nem volt hozzám való. Az volt a baja h mindig a haverokkal lógtam. Csak az a baj ha odamegyünk lépnek. Hogy kerülhetnék közelebb hozzá?#suli-lány-haverok
2015. ápr. 17. 20:48
1/7 anonim válasza:
Hogy mi van? Ott vagytok és dumáltok a csajokkal de ha odamentek akkor lépnek? Ittál?
2/7 anonim válasza:
Menj oda hozza egyedül, ha o a b.noivel van akkor is max 1 haver
Aki lefoglalja a lany b.oit meg te beszélget vele
És ne azt csináld, hogy oda mész és tetszel, inkább hívd el valahova , pl.:sétálni
A lányok konnyebben "értenek" az ilyen apróbb jelekből, mint a fiúk.
De ha megis elmondod neki, hogy tetszik, akkor mindenképp romantikusan :)
Hány évesek vagytok? :)
3/7 A kérdező kommentje:
14-15
2015. ápr. 17. 20:57
4/7 A kérdező kommentje:
Jahh
2015. ápr. 17. 20:59
5/7 A kérdező kommentje:
Én 14 egyik haverom 13 másik 14 a csaj 15
2015. ápr. 17. 21:01
6/7 anonim válasza:
Odamész hozzájuk és félrehívod a kiszemelt csajt, aztán el hívod sétálni v cukrászdába. Nekem tegnap bejött, biztos neked is menni fog :D
7/7 anonim válasza:
2015
írjál rá és hívd el valahova
lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!