Hogyan mondjam meg neki hogy lépjen felém, mert nem várok rá tovább?
Én kezdtem az ismerkedést ezzel a sráccal, nagyon jól elbeszélgettünk, de mint kiderült az a félős fajta, így ő nehezebben ismerkedik.
Egyszer már sikerült találkoznunk (egy buliban) de az nem sikerült olyan jól, mert kicsit ittas volt.. Én adtam neki még egy esélyt vagyis adnék hogy találkozzunk
Azt mondja érdeklem és szeretne velem találkozi, de azóta ritkán keres. Ő elvárná hogy én is keressem őt, de amióta találkoztunk én nem keresem, mert azt szeretném hogy ő is bizonyítson hogy szeretne tőlem valamit.
De már csak azt szeretném vele tudatni hogy lépjen mert különben én fogok lelépni..
Mondd meg neki, hogy tegyen valamit.
Mondja el, hogy érdekled-e, vagy csak játszik veled, mert nem szeretnél bizonytalanságban élni.
Persze ezt ne úgy add elő, hogy vagy találkozunk most, vagy keresek mást.
ha te nem keresed = nem érdekled = nem foglalkozik ő sem veled, hisz felesleges, mert a találka utáni "nem kereslek" = "nem vagy szimpatikus"
tehát ha te is keresnéd akkor lehet érezné, hogy akarsz tőle valamit...
de ha az első találka után nem érdeklődsz az azt jelenti, hogy nem jött be az illető neked...
keresd, kezdeményezz beszélgetést, ha nem lép akkor keress mást...ha te nem akarsz lépni...mert csak feleslegesen húzzátok egymást...
Ez pontosan az a része a dolgoknak, amit sokan ecsetelnek mostanában gyakorin (és természetesen igaz is), hogy nem csak a pasinak kell tennie egy kapcsolatért és annak az indulásáért.
"Ő elvárná hogy én is keressem őt,"
Egyértelmű, hogy mit akarna, ő értelmesen és világosan elmondta, mit szeretne.
"de amióta találkoztunk én nem keresem,"
Oszt mé' nem? >>>
"mert azt szeretném hogy ő is bizonyítson hogy szeretne tőlem valamit."
Ez persze alap, kedves kérdező, de mi a fenéért nem vagy képes érdeklődést mutatni iránta? Ha akarsz tőle valamit, akkor lépj, mert ő sem fog örökké várni rád. Lehet, hogy kicsit többre tartod magad annál, mint aki vagy, hogy hónapokig fog érted küzdeni.
Szerintem lépj kapcsolatba vele. Ha nem keresed, azt a maradék kis önbizalmát is elveszti feléd, mint ami van, ugyanis azt írtad, hogy félénk. Nőként mondom, hogy tedd félre ezt a "keressen inkább ő" taktikát, mert ez nem egy amerikai romkom.
22/N
Én azért nem kerestem, mert pár napra csak úgy eltünt és amikor véletlenül összefutottunk csak köszönt és ennyi
De utána meg facen írt..
Meg én kezdeményeztem ezt az egészet, és azt érzem mintha csak ém erőltetném, én kiteregettem neki a lapjaimat és ő nem szól semmit.
Pont úgy áll hozzád, ahogy látszólag te: nem foglalkozol vele. Lehet, hogy csak dolga volt, de azért valószínűbb, hogy nem nagyon akar beszélni veled.
Mondd el, mi a helyzet, és talán helyrehozható a dolog. Ha nem akarja, azt te okoztad, elvetted az önbizalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!