Hogyan közeledjek felé?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány, szeretném megismerni. Már írtam neki fb-n, és elkezdtünk beszélgetni. Szerintetek mi lenne célszerű, ha már most az elején nyílt lapokkal játszanék, és elhívnám valahova, vagy ha várnék még úgy egy hónapot, addig beszélgetnénk és csak utána hívnám el? Én már most elmondanám neki, de attól tartok, hogy kellemetlenül érintené, mert alig ismer. Szerintetek? 17/f és a lány 16.2015. ápr. 19. 12:07
1/3 anonim válasza:
Szerintem mondd el neki nyugodtan. De ugy hogy elhivod valahova es ott. A randi vegen. En szurkolok!:)
2/3 A kérdező kommentje:
A probléma az, hogy igazából én ismerem őt valamennyire, de ő engem nem, még ismeretlen vagyok számára. Ha most csak úgy elhívnám, nem mondana nemet?
2015. ápr. 19. 12:33
3/3 anonim válasza:
Ha szimpatikus vagy neki, nem. Es ott jobban megismerhetne. Értékelné a batorsagodat. Es koszonni szoktatok egymasnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!