Most ilyenkor mi van? Várjam a szebb jövőt? 23L
Figyelt kérdés
Hónapok óta neten dumálok egy sráccal. Jó igeig napi szinten beszéltünk és minden rendben is volt.2015. ápr. 18. 22:10
2/14 anonim válasza:
Megesik, dumálj mással, mondjuk velem.
3/14 A kérdező kommentje:
Oops, véletlenül kiírtam. :/ Foly. köv.
2015. ápr. 18. 22:11
5/14 A kérdező kommentje:
Pâr hete kevesebbet dumálunk. Egy hete nem is ír. Az elején rosszuk esett, de most úgy vagyok vele, ha kéotelen írni, akkor...hát nem is tudom. Személyes tali még nem jött össze. Olyan jól működött minden, most meg...:/ Mi a baja?
2015. ápr. 18. 22:14
7/14 Fish1 válasza:
Szerintem tőle kérdezd meg, hogy mi változott meg. Kívülállók csak találgatni tudnak, aminek semmi értelme.
8/14 anonim válasza:
Lehet hogy a barátnője rájött hogy más lányoknak írogat.
9/14 A kérdező kommentje:
#7 igazad van.
2015. ápr. 18. 22:21
10/14 anonim válasza:
vagy csak fogy a téma és nem akarja önmagát ismételni
az ilyen netes ismerkedések h sokáig mennek találka nélkül besülnek és megrekednek egy ponton
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!