Fiuk! Ti mit érztek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Megmondtam h bejön nekem már hosszú ideje. Ő a fönököm és ütközik a munkahelyi etikettel,de semmi nem tiltja a kapcsolatunkat.
De ő tartja magát a formalitásokhoz és elve h nem kezd kollégával.
Mikor megmondtam azt mondta h most sokkal jobban tisztel és teljesen meglepődött. Nagyon izgatott lett és mesélt a bizalmas dolgairól. Arra a kérdésre h érez-e irantam valamit mindig csak annyit mondott h nem lehet. Azt mondta h látja h gyönyörű vagyok. Én úgy éreztem h fontos vagyok számára. Azt mondta h a barátság visszont soha nem megy tönkre és legyünk barátok. Bármikor számíthatok rá és hajnalban is hívhatom. Ez volt az első h hosszabban elbeszélgetünk . Mások kérdezték h van -e köztünk valami. Most akkor bejövk neki?
2015. ápr. 11. 00:12
1/4 anonim válasza:
hogy is mondjam... hogy ne bántsalak meg...? Hm... maradjunk annyiban, hogy leültetett téged a kispadra és megkért arra hogy hagyd magadon a mezt még egyelőre :)
3/4 anonim válasza:
Ez olyan amokor te azt mondod egy férfinak hogy "aranyos vagy, de nekem most nem alkalmas" ami ugye annyit jelent hogy: HAGYÁ MÁ!
4/4 anonim válasza:
Érezne ő,ha lenne mit!Csak ez sajnos nincs így.Szerintem ne kövesd el sokunk nagy hibáját,és ébredj fel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!