Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez már reménytelen?

Ez már reménytelen?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe nagyon szerelmes vagyok és korábban már tettem fel róla kérdést és azt írták páran, hogy bejövök neki. Elhívtam moziba, de most már egy hete nem beszélünk egymással. Nen tudom most mi van de sem személyesen sem Fb-n nem beszélünk. Ha látjuk egymást mindig egymás szemébe nézünk, de csak rövid ideig. Volt egy másik srác aki szintén szerelmes volt belé és az egyik ismerősömnek azt mondta, hogy olyan vagyok mint azva srác. Nos szerintem ez nem igaz mert én teljesen más vagyok, ismerem azt a gyereket es egyáltalán nem olyan mint én, más a stílusa, nem azt szereti amit én, teljesen más. Neki sosem bírta a társaságát, de korábban említette, hogy velem nagyon jól elvan. De nem értem, hogy miért nem beszélünk. Várom, hogy rám írjon de nem ír, én azért nem írok mert mindig én írtam rá eddig és nem akarom folyamatosan zavarni. Legutóljára mikor ráírtam, azt írta nem ér rá majd ír de nem írt. 15/F Elsősorban lányok válaszát várom, de minden tanácsot szívesen fogadok!!

2015. ápr. 16. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
ezt már rég buktad öcsi.
2015. ápr. 16. 18:42
 2/6 A kérdező kommentje:
De ha buktam akkor meg miért néz folyamatosan? Mindig mikor oda-oda tekintgetek látom, hogy néz, és mikor észrevesz mindig máshova néz. Ha nem jövök be neki minek néz?
2015. ápr. 16. 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:
mert van egy multatok a randi után és gondolom egy kicsit kényelmetlenül érzi magát.
2015. ápr. 16. 18:53
 4/6 A kérdező kommentje:
De még nem volt randi csak elhívtam, az időpont mához 1 hét.
2015. ápr. 16. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:

ja, ez nem esett le. szóval elhívtad randizni kb ahhoz az időponthoz képest 2 hétre? ht minek olyan későn? :D

am meg ha találkoztok naponta, lehet elvárná, hogy élőben is beszélgess vele, ne csak a b*zi fb-n..

2015. ápr. 16. 19:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazatok volt vége. Csak az én részemről; szóval amíg beszéltünk az utóbbi 1-2 napban már nem is akartam vele menni sehova, inkább Elmegyek a havarokkal így olcsóbban is kijövök mert nem kell 2 vonat és 2 mozijegyet venni. Meg már nem is beszélek vele szóval felesleges lett volna így elmenni.
2015. ápr. 23. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!