Ez igy remenytelen?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 15 eves fiu vagyok. Van egy 14 eves lany,akit ask.fm rol "ismerek". Tetszik nekem kulsore,de a belso tulajdonsagai is "jok" mar ammennyit ki tudtam ott szedni.
Nem nagyon merek rairni a lanyra,mert mivan ha nem jovok be neki stb,mit gondol hogy csak ugy rairok.. persze nem azzal kezdenem hogy 'szia jarunk' hanem eloszor megismerni,es szoba se hoznam hogy ez egy olyan ismerkedes. Es a tobbi majd jon,lehet hogy csak barat lesz de lehet megprobalnam vele,fugg tle is persze. # szerintetek?
Hogy kezdjem?
2015. ápr. 1. 21:04
1/3 anonim válasza:
ask.fm-en r'bancokat találsz. Szerintem kezd azzal hogy mennyi pénzed van. Ha nincs milliós összeged, rá se írj. :D
2/3 anonim válasza:
Kezd egy szia hogy vagy-gyal. Vagy egy miujsaggal. Ne felj rairni, ha nem teszel azert semmit, hogy legyen koztetek valami, nem is lesz. Legy tokos es irj ra! Ha negativ lesz a hozzaallasa, az sem baj, te legalabb megprobaltad es amugy sem fogtok valoszinuleg ez esetben osszefutni sehol igy nem is kell attol paraznod, hogy milyen kellemetlen lesz ha talalkoztok! Csak ugyesen es nem lesz semmi baj :)
3/3 A kérdező kommentje:
Jah azt lehagytam hogy eleg messze laki,de vegulis meg tt nem tart ez a dolog hogy ezen kelljen aggodni :/
2015. ápr. 1. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!