Lányok! Nektek bejönnek az ilyen hajú fiúk?
2015. ápr. 16. 15:17
1/21 anonim válasza:
Az arctól függ van akinek jól áll, de am nem
2/21 A kérdező kommentje:
Hát az arcát cenzúráztam, de egy suliba járok vele, nagyon jóképű ^^ :D
2015. ápr. 16. 15:19
5/21 anonim válasza:
Igénytelen és koszosnak is tűnik. Hozzá nem érnék.
8/21 anonim válasza:
nekem meg nem, lehet kinőttem belőle
9/21 A kérdező kommentje:
Izlések, pofonok, nekem nagyon tetszik. Itt az a probléma, hogy épp tesi után volt, és azért tilyen összevissza neki, de jobb képet nem találtam róla. Egyébként mindig mossa, és nagyon jó néz ki ^^
Kedves #4: Miből gondolod, hogy ez én vagyok?
2015. ápr. 16. 15:34
10/21 anonim válasza:
Hát ez így első ránézésre olyan mint egy igénytelen kockának a haja, aki még fodrászhoz sem jár, és a zsíros hajhoz még zsírosabb arbőr és pattanások járulnak, meg egy jó vastag lencsés szemüveg miután az illető már majdnem megvakul a sok kuckulástól. Nekem valahogy ez volt az első benyomásom, és ez a igénytelen kocka kinézet amit hozzá tudok társítani ehez a hajhoz.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!