Nektek bejönnek az ilyen lányok? (KÉP)
Nemrég megismertem egy kb. így kinéző lányt:
És a haja valahogy így nézett ki:
Egy olyan 10/6-os csaj volt, elősször nem igazán jött be, viszont a festett haja, a piercingek,stb (amiket egyébként nem mondanám, hogy kedvelném) olyan összképet alkottak, és olyan egyedi volt, hogy szinte egy nap alatt majd beleestem a csajba.
Nektek bejönnek az ilyen csajok?
Miért van, hogy a legtöbb így kinéző lány álltalában jóval az átlag alatt van kinézetileg?
Az ilyen csajoknak milyen a mentalitása?
ők kikkel jönnek össze?
Köszönöm a válaszokat! (Megy a zöld kéz)
Annyit, hogy ami igazán megfogott benne az nem a fültágító,piercing,stb, hanem inkább a haja, hogy több színnel be volt festve. És a piercingek,stb így már nem zavartak.
Azért kérdezem, és nem azért, mert másnak milyen a véleménye, hanem azért, mert akivel én találkoztam, annak a tróger viselkedés jött be. Persze nem akarok álltalánosítani, csak mivel megtalálhatóak voltak rajta bizonyos stílusjegyek, így akik ilyenek,vagy van/volt hasonló barátnőjük, azok meg tudnák mondani, hogy a legtöbbjüknek tényleg ez jön e be,vagy nem. Így született a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!