Hogyan kezdeményezzek egy olyan lánynál, akivel még soha nem találkoztam és nem beszéltem?
Figyelt kérdés
Megtetszett egy lány, de még soha nem találkoztunk és nem is beszéltünk. Az első lépések biztos, hogy neten fognak megtörténni, viszont nem tudom mivel jó ilyenkor indítani, hogy ne tűnjek hülyének. Szeretném minél hamarabb személyes beszélgetésekre terelni a dolgot, de muszáj vagyok neten elkezdeni.2015. ápr. 16. 14:18
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen elég nehéz megtalálni a helyes utat. Mindenkinek más a személyisége. Jobb nyitást mostnem tudok, az meg, hogy megkérdezem tőle "mi újság?"...
2015. ápr. 16. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!