MOst kezdeményezzek megint vagy ne?
Figyelt kérdés
Teganp voltam egy buliban, és megtetzsett valaki. Egy csomót szemeztünk, végül odamentem hozzá. Beszélgettünk kicsit, aztán mondtam, hogy mindjárt jövök. Kérdezte, hogy fogok-e mér arra járni, modnom persze. Oké.
Elmentem rágyujtani, meg egy papír+toll kombót keríteni, hogy elkérhessem a számát (lemerült a telefonom :( ), mire visszamentem 10 perc múlva, se híre, se hamva.
MOst ilyenkor mi van?
2015. ápr. 12. 20:48
1/9 anonim válasza:
:DD
ne haragudj, de szerinted mi...
2/9 anonim válasza:
A másik gyorsabb volt, nem érdemes ilyenekkel foglalkozni
3/9 anonim válasza:
Hát max annyit tudsz tenni hogy gyakrabban jársz oda, vagy megkérdezed az egyik ismerősödet aki szokott oda járni, hogy nem tudja-e ki volt ő. Szerintem eleve azért kérdezte meg hogy gyakran jársz-e erre mert el kellett mennie.
4/9 A kérdező kommentje:
szerintem is, mert a haverjai már leléptek. Amugy tudom, ki ő. Facen fel tudnám vele venni a kapcsolatot. Csak a kérdés, hoyg érdemes-e. nem akarok hülyét csinálni magamból :(
2015. ápr. 12. 21:00
6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt nem egészen értem. A kérdés pont arról szól, hogy szerintetek vegyem-e fel vele a kapcsolatot vagy ne. Jézusom, úgy csinálsz, mintha nem lett volna minden embernek az életében legalább egy hasonló eset. Ne már... Ki bántott, mondd! :D
2015. ápr. 12. 21:04
7/9 anonim válasza:
Nem tudom, mi lehet ilyenkor.Megunta, elment, ennyi.
Te döntésed, hogy kezdeményezel-e megint.
Viszont #6: ne általánosíts, az én életemben nem volt még egy hasonló eset sem, háhá!
8/9 anonim válasza:
Szerintem olyan szimpatikus voltál neki, mint vakondnak az ütvefúró sajnos..
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó,ez jó :D
2015. ápr. 15. 06:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!