Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elítélendő, ha így ismerkedek?

Elítélendő, ha így ismerkedek?

Figyelt kérdés

Szakítás után vagyok már egy éve ..Nehezen dolgoztam fel,nehezen szedtem magam össze, az ismerkedések kudarcba fulladtak.

Az utóbbi időben többször mentem el a barátnőimmel inni , igen alkoholt.. És azt vettem észre,hogy így a kisugárzásom más lehet,mert sokkal több fiú közelít,hogy ismerkedne.

Így egy kis alkohollal könnyen el tudtam beszélgetni velük, de nem úgy kell elképzelni,hogy nem vagyok tudatomnál, egyszerűen feldobja a kedvem ,és bátrabban szólalok meg.

Tudom,hogy inkább visszataszító,mint vonzó,ha egy lány alkohol hatása alatt áll,nem is ez a kérdés, hanem hogy nektek,fiúk,ez mennyire nyom a latba ,ha így ismertek meg egy lányt?

Persze lányok,ti is írjátok,mi a véleményetek!

19L

2015. ápr. 16. 00:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Siman probalj megnyilni, mert hosszutavon ez tenyleg atveres, es meg nem is lenne gaz ebben az esetben egy ferfitol sem, ha elhagyna, mivel o mast ismert meg
2015. ápr. 16. 01:07
 12/12 anonim ***** válasza:

A kis alkohol oldja a társas érintkezést nehezítő extra gátlásokat, fokozza a jókedvet, az önbizalmat.

Szerintem nem para, hogy alapból nem lennél ennyire nyitott és magabiztos. Az ismerkedés első lépéseinél (a legmájerebb 10 %-ot kivéve) mindenki igyekszik a ténylegesnél nyitottabb és magabiztosabb lenni, józanul is.

Ha viszont azoknak is feltűnik, hogy ittál, akik nem ismernek, akkor már nem kis alkoholról van szó. Vigyázz azokkal, akik ilyenkor könnyű prédának tekintenek.

Amúgy én sem vetem meg az alkoholt. Ha a lány is így van vele, akkor eggyel több közös dolgunk van. :)

(nem alkoholizmusra gondolok)

2015. ápr. 16. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!