Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elítélendő, ha így ismerkedek?

Elítélendő, ha így ismerkedek?

Figyelt kérdés

Szakítás után vagyok már egy éve ..Nehezen dolgoztam fel,nehezen szedtem magam össze, az ismerkedések kudarcba fulladtak.

Az utóbbi időben többször mentem el a barátnőimmel inni , igen alkoholt.. És azt vettem észre,hogy így a kisugárzásom más lehet,mert sokkal több fiú közelít,hogy ismerkedne.

Így egy kis alkohollal könnyen el tudtam beszélgetni velük, de nem úgy kell elképzelni,hogy nem vagyok tudatomnál, egyszerűen feldobja a kedvem ,és bátrabban szólalok meg.

Tudom,hogy inkább visszataszító,mint vonzó,ha egy lány alkohol hatása alatt áll,nem is ez a kérdés, hanem hogy nektek,fiúk,ez mennyire nyom a latba ,ha így ismertek meg egy lányt?

Persze lányok,ti is írjátok,mi a véleményetek!

19L

2015. ápr. 16. 00:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem gond szerintem, amíg nem iszod le magad durván :D
2015. ápr. 16. 00:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha magadnál vagy semmi baj. Kérsz egy kis pálinkát?
2015. ápr. 16. 00:02
 3/12 A kérdező kommentje:
virtuális pálinka..ki ne kérne?:D
 4/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem probléma, csak ne szokj rá nagyon a piára. Hidd el, nem jó az.
 5/12 anonim ***** válasza:
Ne parázz, semmit nem veszünk észre. Én rendszerint arra sem emlékszem mit beszélgettem a csajokkal, csak halvány képeim vannak.
2015. ápr. 16. 00:04
 6/12 anonim ***** válasza:

"azt vettem észre,hogy így a kisugárzásom más lehet,mert sokkal több fiú közelít,hogy ismerkedne."

Szerintem csak megrakadták a lehetőséget a könnyű részeg punci befogására. :) (Nem sértés.)

2015. ápr. 16. 00:05
 7/12 A kérdező kommentje:

azt vettem észre,hogy így a kisugárzásom más lehet,mert sokkal több fiú közelít,hogy ismerkedne.

ezt a mondatot arra értettem,hogy mosolygósabb vagyok,nem az asztalt nézem,hanem közvetlenebb vagyok,de attól még ugyanúgy nehezen adom magam.

2015. ápr. 16. 00:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel csak az a para, hogy téves képet alakíthatnak ki rólad, mint első benyomás. Mert legközelebb, ha józan leszel, ugyanolyan visszafogott leszel, mint korábban. :/
2015. ápr. 16. 00:08
 9/12 A kérdező kommentje:

8as

így igaz,ettől tartok egy kicsit .

de azért ha belegondolok,akkor a "megfelelő "emberek társaságában tudok ugyanolyan nyitott lenni ,és jókedvű.

2015. ápr. 16. 00:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Piás pi..a, könnyű pi..na. Csak egy alkalomra kellesz nekik, de ha mégis megmaradsz valamelyik mellett, az életben nem fog megbízni benned, és állandó vitáitok lesznek, amíg el nem hidegültök egymástól, és elváltok.
2015. ápr. 16. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!