Elítélendő, ha így ismerkedek?
Szakítás után vagyok már egy éve ..Nehezen dolgoztam fel,nehezen szedtem magam össze, az ismerkedések kudarcba fulladtak.
Az utóbbi időben többször mentem el a barátnőimmel inni , igen alkoholt.. És azt vettem észre,hogy így a kisugárzásom más lehet,mert sokkal több fiú közelít,hogy ismerkedne.
Így egy kis alkohollal könnyen el tudtam beszélgetni velük, de nem úgy kell elképzelni,hogy nem vagyok tudatomnál, egyszerűen feldobja a kedvem ,és bátrabban szólalok meg.
Tudom,hogy inkább visszataszító,mint vonzó,ha egy lány alkohol hatása alatt áll,nem is ez a kérdés, hanem hogy nektek,fiúk,ez mennyire nyom a latba ,ha így ismertek meg egy lányt?
Persze lányok,ti is írjátok,mi a véleményetek!
19L
"azt vettem észre,hogy így a kisugárzásom más lehet,mert sokkal több fiú közelít,hogy ismerkedne."
Szerintem csak megrakadták a lehetőséget a könnyű részeg punci befogására. :) (Nem sértés.)
azt vettem észre,hogy így a kisugárzásom más lehet,mert sokkal több fiú közelít,hogy ismerkedne.
ezt a mondatot arra értettem,hogy mosolygósabb vagyok,nem az asztalt nézem,hanem közvetlenebb vagyok,de attól még ugyanúgy nehezen adom magam.
8as
így igaz,ettől tartok egy kicsit .
de azért ha belegondolok,akkor a "megfelelő "emberek társaságában tudok ugyanolyan nyitott lenni ,és jókedvű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!