Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez szerintetek mennyire...

Ez szerintetek mennyire elitélendő?

Figyelt kérdés

Mondjuk, hogy volt két lány az egyik "a", a másik "b" lány. Az "a" lány megtetszett nekem és elhívtam találkozóra (ekkor még nem ismertem a "b" lányt). A találkozón nem történt semmi de egy hónappal későbbre újabb találkozót beszéltünk meg. A két találkozó között egy időt táborban voltam, ahol ott volt "b" lány. Ugyan szimpatikus volt, de mivel már volt kiszemeltem ("a" lány) így egyáltalán nem közeledtem felé. A tábor után, megbeszélt napon megint taálkoztam "a" lánnyal. Megint nem történik semmi, de 4 nap múlva chat-ben közölte velem, hogy ő inkább csak barátságot akar. Mondjuk mindez történt 8 hónapja, és azóta egyáltalán nem beszéltem semmit a tábor beli "b" lánnyal (mondjuk a táborban sem). Szerintetek elfogadható ha most írok rá, és próbálok vele ismerkedni, vagy ha ennyi ideje nem írtam neki semmit, akkor már pofátlanság lenne, most megtenni. Amm. azért sem írtam eddig mert sokáig elég rossz hangulatban voltam az "a" lány miatt.

Én: 20/F

Ő ("b" lány): 17/L

("a" lány: 19 éves volt)

2015. ápr. 13. 20:56
 1/6 Hóbogyó válasza:
Ha nincs barátja akkor szerintem érdemes megpróbálni. Végül is csak egy ismertségről van szó. Aztán vagy lesz valami belőle vagy nem. :)
2015. ápr. 13. 21:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy van-e barátja mert csak a facebookon vagyunk ismerősök és ott nincs semmi jele, hogy vagy nincs.
2015. ápr. 13. 22:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Próbáld meg!!!!

Előbb-utóbb úgyis kiderül, van-e barátja.

2015. ápr. 13. 22:48
 4/6 A kérdező kommentje:
És szerintetek mivel lenne jó indítani a beszélgetést (mármint mit írjak neki)? Sajnos még soha nem volt barátnőm. :S
2015. ápr. 14. 11:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság már nagyon régen dumáltunk, eszembe jutottál és gondoltam rád írok...
2015. ápr. 14. 19:26
 6/6 Hóbogyó válasza:
Hát ha soha nem beszéltél vele, akkor keress valami közös pontot. esetleg a táborral kapcsolatban valamit vagy ilyesmi.
2015. ápr. 14. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!