Ez szerintetek mennyire elitélendő?
Mondjuk, hogy volt két lány az egyik "a", a másik "b" lány. Az "a" lány megtetszett nekem és elhívtam találkozóra (ekkor még nem ismertem a "b" lányt). A találkozón nem történt semmi de egy hónappal későbbre újabb találkozót beszéltünk meg. A két találkozó között egy időt táborban voltam, ahol ott volt "b" lány. Ugyan szimpatikus volt, de mivel már volt kiszemeltem ("a" lány) így egyáltalán nem közeledtem felé. A tábor után, megbeszélt napon megint taálkoztam "a" lánnyal. Megint nem történik semmi, de 4 nap múlva chat-ben közölte velem, hogy ő inkább csak barátságot akar. Mondjuk mindez történt 8 hónapja, és azóta egyáltalán nem beszéltem semmit a tábor beli "b" lánnyal (mondjuk a táborban sem). Szerintetek elfogadható ha most írok rá, és próbálok vele ismerkedni, vagy ha ennyi ideje nem írtam neki semmit, akkor már pofátlanság lenne, most megtenni. Amm. azért sem írtam eddig mert sokáig elég rossz hangulatban voltam az "a" lány miatt.
Én: 20/F
Ő ("b" lány): 17/L
("a" lány: 19 éves volt)
Próbáld meg!!!!
Előbb-utóbb úgyis kiderül, van-e barátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!