Csajok, mi alapján választotok ilyen helyzetben?
Nyáron pl Balatonon vagytok, megláttok egy helyes srácot, kigyúrt, kockahas stb...viszont alapjáraton bunkó, amit ti is tudtok. Vagy akár mindenki képzelje oda álmai pasiját.
Láttok egy visszahúzódóbb, nem igazán izmos, viszont helyes és normális srácot is. Nem tökéletes a teste, van kis hasa, és nem igazán mer kezdeményezni.
Ha mindenképp választanotok kéne, akkor melyiket választanátok ?
Számit egyáltalán a kinézet ismerkedés közben, az hogy milyen teste van valakinek, mennyire kigyúrt, vagy nem ?
17/F
90% a balatoni pasit választaná
a szomorú igazság :D
Az a helyzet, hogy attól, hogy neked bunkónak tűnik egy srác, lehet, hogy a lányoknak bejön. Mert van dumája, oda mer menni hozzá, le tudja szólítani, megnevetteti, és még jól is néz ki. Én bár 10 évvel idősebb vagyok nálad, szóval a válaszom annyira nem releváns, de nem különösebben érdekelne egy olyan férfi, aki az árnyékban gubbaszt és oda se jön hozzám. Konkrétan az ilyen fiúkat észre se veszik. Főleg, ha annyira nem is néz ki jól, hanem teljesen átlagos.
És egyébként vannak olyan srácok is, akik annyira nem néznek ki jól, de van elég önbizalmuk, odamennek a lányokhoz és beszélnek velük. Lehet, hogy egy kis giliszta, olyan vékony, vagy van egy kis pocija, de olyan jó dumája van, hogy a külseje másodlagossá válik, mert sziporkázik a srác és ettől érdekes. Az én párom se egy görög isten, de amikor először beszéltem vele, már akkor megtetszett és ennek egyetlen oka van: a dumája. Persze az ő személyisége sem tetszik mindenkinek, van, aki szerint kifejezetten bunkó, de valójában csak őszinte. És még csak nem is fájón őszinte, egyszerűen többnyire igaza van. Ráadásul nagyon okos is. És most képzelj el egy vékony, kopaszodó, nagy orrú, harmincas pasit. Ráadásul nem is gazdag. :D És nekem ő a mindenem. :) Hát, ez van. 27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!