Hogyan adhatod tudtára egy fiúnak, hogy nagyon tetszik neked? Azt gondolom, hogy egy lánynak kissé nehezebb dolga van ebben a helyzetben.
Figyelt kérdés
2015. ápr. 3. 18:39
1/9 anonim válasza:
Mosolyogj rá! Manapság ez már elég, mivel alapesetben minden lány rideg és mufurc.
2/9 anonim válasza:
Ugyan mi a faszé' lenne nehezebb?
3/9 anonim válasza:
Kifejtenéd,hogy miért nehezebb a dolga?
5/9 anonim válasza:
Ha már jobban ismered, simán elmondhatod neki. Én legalábbis úgy egy hónap után eléálltam és elmondtam, hogy tetszik nekem, illetve megkérdeztem, hogy most mi legyen :D Persze, érthető ha nincs ehhez bátorságod, vagy csak simán nem így akarod. Akkor mosolyogj rá sokat, kérdezgesd, lássa rajtad, hogy érdekel amit mond. Meg ilyenek :)
6/9 anonim válasza:
Ugyan olyan nehéz mind 2 félnek..
Odamész kiszemelthez és kommunikálni kezdesz.
Mintha ember lennél.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem értek feltétlenül azzal egyet, hogy a lány kéne kezdeményezzen, pontosan ezért nehéz.
2015. ápr. 3. 22:32
9/9 A kérdező kommentje:
Na igen... azért törekedni kell annak a megőrzésére.
2015. ápr. 4. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!