Mit gondoltok erről az átverésről? (részletek lenn)
Nemrég áruházi diákmunkán megismerkedtem egy szép fiatal lánnyal. Tetszett nekem, sokszor ránéztem messziről munka közben, és ő is sokszor visszanézett rám és sokszor elmosolyodott. Nem volt sok időnk beszélgetni, de néha 1-2 mondatot beszéltünk, hogy ki hány éves, hol lakik, mit tanul és hasonlók. Ezenkívül ő mindig kérdezgette, hogy mikor jövök legközelebb dolgozni. (Ugyanis összevissza vannak beírva a diákok, mindenki máshogy jön ahogy ideje engedi meg ahogy van hely, stb...) De olyan is volt, mikor csak ő dolgozott és elmentem ekkor ebbe a boltba vásárlásnak álcázva meglátogatni és láthatólag örült neki meg utána is mindig nézett engem meg mosolygott rám. Hát kb. 5 ilyen alkalom után mikor egy időben dolgoztunk, elhívtam ismerkedni, mondtam neki, hogy bejön nekem és ahogy látom, én is bejövök neki és hogy elmehetnénk valahova megismerkedni jobban, mert itt munka közben nincs idő rá. Szerintem elég egyértelműen fogalmaztam!!! Erre igent mondott és szemmel láthatólag örült is, mondta, hogy neki okés, másnap (mikor csak ő dolgozik) odamehetek és akkor elmehetünk valahova.
Na eddig a szép része a történetnek. Most jön a feketeleves.
Másnap a megbeszélt időpontban eléje mentem. Viszont mihelyt kijött, egyszerre tudatta velem, hogy nincs sok ideje, ha nem gond, csak a következő boltba menjünk, mert ott vásárolni akar és különben is ott találkozik a barátjával(!!!) Hirtelen levegőt sem kaptam és addig a kis távolságon amíg átértünk a következő boltba alig tudtam valamit mondani. Először reménykedtem, hogy rosszul hallottam és félreértettem, de aztán folyamatosan a barátjáról mesélt addig a pár percig!! Ja, és teljesen más volt ekkor mint előtte napokban a munka közben láttam. Előtte szorgalmasnak, rendesnek és félszegnek, félősnek, zavarban lévőnek tűnt mikor beszéltem vele, ekkor, ezen a "randin" pár perc alatt olyan szövegeket dobott, hogy csak lestem a döbbenettől. Előtte napokban pl. mondta, hogy mennyit tanul meg egész Húsvét alatt tanult hogy sikerüljenek a vizsgái, ott meg hogy nem kell komolyan venni a tanulást meg ilyenek. Teljesen más volt ott. A végén alig vártam, hogy elköszönjek tőle, ez szörnyű volt! Így még nem voltam átverve!
Aztán az ezutáni napokban gondolkodtam az egészen és arra jutottam, hogy talán flörtölésre meg haverkodásra jó vagyok neki, de komoly kapcsolatot nem akart tőlem, aztán lehet, hogy behazudta, hogy van barátja vagy lehet, tényleg van de mégis nézegetett engem, meg gondolom jólesett neki hogy a munka közben beszélgettem vele meg jólesett neki a törődés, de többet nem akart tőlem. De akkor meg mikor elhívtam randira, miért nem tudta kinyögni ezt? Ja, és amilyen néven bemutatkozott, ilyen névvel és adatokkal nincs is ilyen személy a facebookon, a számát meg nem adta meg.
Szóval valószínűleg csak szórakozott velem.
Vagy ezen a párperces álrandin tisztáznom kellett volna vele a dolgokat, hogy nem tudtam, van barátja? Csak nem akartam, hogy utána halálra röhögjék magukat a barátjával, márha van, csak minél előbb szabadulni akartam tőle.
Néhányak számára ismerős lehet ez, akik a múlt heti kérdéseimre válaszoltak, azoknak privátba már megkérdeztem ezt.
DE azért kíváncsi lennék a többiek véleményére, mit kellett volna tennem és mit nem és ki mit gondol erről az egészről vagy másnak is vannak hasonló tapasztalatai? Ide vagy privátba is válaszolhattok, köszi előre is minden választ.
Legközelebb próbálj meg rövidebben lényegre törőbben fogalmazni,saját érdekedben.
Szerintem is az lehet benne,hogy csak flörtölgetni akart bár furcsállom hogy így "rázott le".
Biztos egyértelmű, hogy azért örült neked, mert érzett irántad valamit? Én is elmosolyodok, ha ismerőst látok.
Egyébként legközelebb kérdezd meg a kapcsolatáról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!