Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mire gondoltok vagy hogy...

Ti mire gondoltok vagy hogy álltok hozzá ha le akartok valakit szólítani?

Figyelt kérdés
Nincs semmi önbizalmam ehhez...Még mások szemébe se merek nézni és már eléggé unom ezt 20 évesen...
2015. ápr. 10. 17:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Nehogy azt hidd, hogy az jobb, hogyha a szemébe mersz nézni...:D Én lazán belenézek mások szemébe, de leszólítani nem merem őket...
2015. ápr. 10. 17:05
 2/5 anonim ***** válasza:

nagyon kevés ember mer az utcán leszólítgatni bárkit.

Ha társaságban megy,akkor nincs gond.

2015. ápr. 10. 17:07
 3/5 A kérdező kommentje:
de akkor mi a megoldás? vagy hol kell ismerkedni? mert péntek este nem hiszem hogy életem nőjével futok össze...
2015. ápr. 10. 17:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Barátok vannak? Menjetek kocsmázni.

Hívjon mindneki minéltöbb embert,lányokat is.

Megismerkedsz mindenkivel és kész.

Én 17 évesen ezt szoktam:D

2 óra után már smárolunk is,ha találok 1 olyan hölgyet.

2015. ápr. 10. 17:12
 5/5 anonim ***** válasza:
51%
Ott kell ismerkedni a nőkkel, ahol és amikor ők szeretnék, hogy velük megismerkedj. Utcán nem jó, suliban nem jó, melóhelyen nem jó, könyvtár kiesik, bolt kiesik, park kiesik, rendezvény kiesik. Reggel nem jó, délben nem jó, este megint nem jó. Érted! Sehol sem, és semmikor sem jó nekik, kivéve ott, ahol, s akkor, amikor ők akarják. Persze ez függ attól is, hogy ki az alany - mert ha nem vagy egy adonisz, akkor felejtős az ügy, és ilyenkor akár a Göncölszekeret is lehozhatod nekik Kisgöncöllel és a Sarkcsillaggal együtt, akkor sem akarnak összeismerkedni veled, viszont ha te vagy a helyi menő macsó, akkor még fejen állva is széttárják neked a lábaikat.
2015. ápr. 10. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!