Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit tennétek a helyemben...

Ti mit tennétek a helyemben és mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Áruházi diákmunkán vagyok hetente párszor. Múlt héten találkoztam egy szép, helyes, 17 éves lánnyal. Pár mondatot beszéltünk, viszont a sok munka miatt nem volt nagyon idő ismerkedni, de nekem már az elsőre szimpatikusnak tűnt. Legutóbbi csütörtökön én dolgoztam, ő nem volt beírva, viszont a szüleivel jött vásárolni, kérdezte, hogy meddig vagyok, és másnap megyek-e dolgozni, mert akkor ő van beírva, de mondtam hogy nem megyek, aztán mondta, hogy milyen kár. Viszont pénteken vásárlásnak álcázva meglátogattam, és ahogy láttam, örült neki, meg kicsit megint beszélgettünk általános dolgokról, de munka közben nem akartam sokat társalogni meg mellettünk sok vevő volt. De másnap, szombaton ős is és én is dolgoztam, és ő állandóan vagyhát legalábbis elég sokszor nézett, de jó pár méterrel odébb volt, viszont mikor közben odamentem hozzá, megdícsértem, hogy milyen szépen dolgozik meg volt hogy kicsit besegítettem neki, akkor láthatóan kicsit zavarban volt, de szerintem örült neki, és kérdezte, hogy legközelebb mikor jövök, mondtam, következő héten, mondta, hogy ő is.

Kérdések: A leírtak alapján valószínűleg tetszem neki, nem? Mert nekem nagyon tetszik és szeretnék majd vele alaposabban megismerkedni. Viszont nem akarok nyomulni és nem akarom siettetni a dolgokat, meg hát nem vagyok túl bátor de ahogy nézem ő sem. Nekem sajnos még nem volt barátnőm, ő 17 éves, én azért ennél több vagyok. De a jelek alapján úgy gondolom, hogy nincs barátja és talán lehet ebből valami. Aki már volt hasonló helyzetben, mit gondol, mit kéne tenni, hogyan kéne folytatnom? Mert hát gondolom nekem kéne kezdeményeznem.

Válaszokat előre is nagyon köszönöm! :)

2015. ápr. 6. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

Nyámnyila vagy.

Már régen el kellett volna hìvnod vhova.

2015. ápr. 6. 17:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá. :)
2015. ápr. 6. 17:39
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Bejössz neki! Ha jót akarsz, puffint etetsz vele műszak alatt, mert csak az ad erőt, és mindent lebíró akaratot. Aztán pedig elhívod egy műszak utáni üdítőre valahová, ne rontsd el! Ebből szex lesz. :D
2015. ápr. 6. 17:40
 4/6 anonim ***** válasza:
hivd tenyleg igyatok meg valamit, azt varja o is.
2015. ápr. 6. 18:10
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Első válaszoló! Csak 9 napja, múlt szombat óta (márc. 28.) ismerjük egymást, de mint ahogy írtam, ott munka van és elég nagy az áruház, tehát nem tudunk együtt lenni, egymástól kb. 1-2 méterre, mindenkinek más feladatot adnak, csak közben "futunk össze" az áruházban, meg a 9 nap alatt lényegében csak kétszer találkoztunk (csak kétszer volt, hogy nagyjából egy időpontban dolgoztunk, de így is 2 órás csúszással, tehát ő 2 órával később kezdett de 2-vel tovább is maradt)

Meg nem akartam nyomulni, nincs is nagy bátorságom, igen, elismerem, de nem is akarom elrontani és elkapkodni! Úgyis dicsérgettem, meg biztattam meg ilyenek, meg néztem közben rá, ha arra mentem, meg ő is visszanézett és elmosolygott, de mintha zavarban is lett volna, szóval nem akarok erőlködni és sürgetni a dolgot.

2015. ápr. 6. 21:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja, meg most biztos hülyének gondolnak sokan, de én nem arra vágyom, hogy ágyba vigyem, majd biztos valamikor az is eljön, de elsősorban nem azt szeretném, hanem csak járni vele, romantikázni, csókolózni, meg ilyenek...
2015. ápr. 6. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!