Lányok, mit gondoltok erről?
Sosem elégszem meg azzal, ami van, ez hajt előre. Szellemileg és fizikailag is folyamatosan képzem magam (szerintem ez minden ember alap dolgának kéne, hogy legyen). Szeretek a problémák gyökeréig leásni (viszont olyankor addig nem lehet velem kommunikálni, amíg meg nem találom a probléma forrását), ha egy új témát hoz fel valaki, akkor abba a témába beleásom magam, hogy ha legközelebb találkozunk, akkor az esetleges vitában felül tudjak kerekedni. A lányokkal nem tudok keménykedni, azt mondták, hogy ezért nem volt még barátnőm. Egyébként elég zárkózott vagyok és azt mondják, hogy csendes, de én nem szeretek feleslegesen beszélni, csak akkor szólalok meg, ha úgy gondolom, hogy értelmes/új, mások számára érdekes dolgot tudok mondani. Sokat kattog az agyam, lényegében mindenen. Sokszor elemzem a megszólalásaimat, cselekedeteimet, hogy mit válthatott ki másokból.
Viszont, ami nem érdekel, arra képtelen vagyok oda figyelni.
Mit gondoltok erről a személyiségről?
Tényleg komolyan érdekel, nem szórakozásból kérdezem. Sajnos nem volt még barátnőm és nem sok leány ismerősöm van, érdekel, hogy az itteni lányok mit gondolnak erről.
"viszont olyankor addig nem lehet velem kommunikálni, amíg meg nem találom a probléma forrását"
Csak ez a szemellenzős látásmód zavarna kicsit.
"A lányokkal nem tudok keménykedni, azt mondták, hogy ezért nem volt még barátnőm. "
Domináns pasi kell nekünk (nekem, más nevében nem szívesen beszélek), ennek járj utána. :)
Amit itt látsz, amit a nők írnak, azt nem kell készpénznek venni. A csajoknak ugyanis ebből az jön le, hogy egy magadba forduló, introvertált, önértékelésben hátrányos helyzetű, érzelmes, ne adj isten depressziós srác vagy, akivel sehol sem lehet villogni. A csajok nem szeretik, ha sokat gondolkodnak a férfiak.
Gyúrj! Sportolj! Űzz valami menő hobbit, extrém sportot. Ja és lehetőleg próbáld őket szarba se nézni. A lányok 99%-a erre azonnal gerjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!