Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok nagyon gáz lenne, ha...

Lányok nagyon gáz lenne, ha újra egy barátság extrákkal kapcsolatot keresnék? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Volt már egy ilyen kapcsolatom és nagyon sokáig és jól működött, de sajnos több ok miatt nem lehetett tartósabb. Most újra ilyet tervezek, mert a munkám mellett sajnos nem fér bele több. Szerintetek összejöhet? Köszi az értelmes válaszokat!

2015. ápr. 8. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mit gondolunk erről? Leszarjuk, milyen kapcsolatot tervezel.

Szerintünk összejöhet-e? Fogalmam sincs, semmit nem tudok rólad, de ha egyszer már összejött, van esélye, hogy legközelebb is össze fog jönni.

Amúgy mindenki olyan kapcsolatban él, ami számára a legjobb, amiben jól érzi magát. Szerintem csak egy szabály van, mind a kettőtöknek feleljen meg az a felállás ami van.

2015. ápr. 8. 11:55
 2/4 anonim ***** válasza:

ismerős a helyzet. Persze nincs ezzel semmi gond. Csak tisztázd előre, hogy hol a határ.

Én is ilyesmit tudnék csak most elképzelni. Ha esetleg 20 felett és nő vagy...

2015. ápr. 8. 11:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Összejött már egyszer. Miért ne jöhetne össze még egyszer. Igen, az fontos, hogy előtte tisztázzátok, hogy csak ennyit akarsz és nem többet. Szerintem sokan csinálják, egy részük bevallja, másik része nem.

Nekem is volt ilyen, akkor jó volt, de már többet szeretnék.

N

2015. ápr. 8. 11:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Egyelőre az a fő gondom, hogy hol találjak ilyen lányt. Olvasom én is, hogy sokan benne lennének egy ilyen kapcsolatban, csak elég nehéznek tűnik az egymásra találás...Szerintetek van esélyem ilyen kapcsolatra itt lányt találni?
2015. ápr. 8. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!