Kiakadna ha megtudná, hogy volt barátnőm?
Sziasztok!
Beszélgetek egy ideje egy lánnyal, tudom, hogy többet akar. Nem tudja, hogy van barátnőm pontosabban volt mert ma szakítottunk. Nem, mert megakartam csalni vele a barátnőm, csak szimplán nem mondtam mert úgyse csinálnék semmit vele amíg mással vagyok.
Lényeg a lényeg beszélgettünk előbb telon, és megkérdezte, hogy mi ez a levert hangulat. Gyorsan mondtam neki, hogy mindjárt visszahívom. Kibukna ha elmondanám neki, hogy azért mert most szakítottam? Csak mert ugye szólhattam volna előbb neki mielőtt nagyon elkezd próbálkozni.
jó fej lehetsz.
a barátnőddel is jó fej voltál.grat.
más csajokkal dumálsz, miközben van barátnőd..
a másik sem tud semmit..
legjobb pasi lehetsz..
Egy kicsit késő van az esti meséhez!
Életszerű! Csak barátnak veszed, azért nem mondtad meg a csajodat neki! AHA!
egy a lényeg: nem a korrektségről vagy híres :D
sajnálom mindkét lányt.
Patrik1253
Nem testi jó barátok :D
Gyerekek, én nem tudom mit csináltam, de nem haragszik, pedig elég morcos volt először.
Mondjuk most már nem akar majd biztos semmit ami jó, mert amúgy sem akartam azzal tetőzni a dolgokat, hogy:"jah és amúgy én csak barátként tekintek rad" mert a végén megöl álmomban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!