Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak? Nincsenek...

Pocahontas12 kérdése:

Mit csináljak? Nincsenek ötleteim.

Figyelt kérdés

Szóval van egy közösség (cserkészet),és megtetszett nagyon egy fiú,persze csak kívülről,h belül milyen azt nem toom. Facen már ismerősök voltunk,likeoltam is a képeit... (instán is)

másfél évvel idősebb nálam,cigizik,eljár szórakozni,én meg még nem. :/ Nincsenek nagyon barátaim,az osztálytársaim nagyon mások mint én,a cserkészetből vannak haverjaim/barátaim. Ő is cserkész. Küldte felém a pozitív jeleket,én meg gondoltam ráírok. Ráírtam,nem írt vissza. Mégegyszer írtam,arra reagált h "nagyon kevés ideje van mostanában". Aztán a barátnőmön át "megüzente" h nem vook az esete,meg h nem akar velem beszélgetni. A barátnőm (akin át üzent) elég pletyis,ezért nem vele beszéltem meg,mer jóba vannak,és tuti elmondja neki...

most akk kikosarazott??? Az a helyzet,h amikor küldte a pozitivakat totál belézújtam,és nem bírok kiszereteni belőle... Próbálom elfelejteni részbe,de nem nagyon sikerül... amikor újra látom,rögtön belé zúgok újra.

Tanácsokat légyszi, megőrülök helyben!!!

2015. ápr. 13. 16:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egyertelmuen kikosarazott, de amugy is ki tudja milyen rossz dolgokba vinne bele
2015. ápr. 13. 16:12
 2/8 A kérdező kommentje:
14/L
2015. ápr. 13. 16:12
 3/8 A kérdező kommentje:
nem tudom h belevinne-e mer nem ismerem... :/
2015. ápr. 13. 16:13
 4/8 anonim válasza:
Felejtsd el
2015. ápr. 13. 16:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Itt nagyon nem lehet mit tanácsolni. Nem tetszel neki, nem akar veled beszélgetni, nem akar jobban megismerni. Innentől kezdve nincs mit tenni, bele kell törődni és el kell fogadni.

Ami könnyű is lenne, csak a külsejét kedveled, nem ismered, nem tudod milyen. Ezek alapján elég tapló, de hát kinek mi. Azok a pozitív jelek alatt nem tudom, mit értesz, én is voltam cserkész, mindenki mindenkivel kedves volt, mosolygós, segítőkész. Ez még önmagában nem jel. Az viszont nem hogy nem jel, egyértelmű tény, hogy nem beszél veled- nem érdekled. Nincs mit tenni, nincs mit tanácsolni, hagyd békén, keress érdeklődésedre érdemes srácot.

2015. ápr. 13. 16:32
 6/8 Girgoy ***** válasza:
Nézzük a tényeket: a külseje tetszett meg, a belső tulajdonságait nem ismered. Ebből kb. annyit ismersz, hogy mondjuk imponált neki, hogy tetszik neked, de nem akart veled semmi komolyat elkezdeni, mert még normális üzenetre sem méltatott és csak a barátnődön keresztül üzent. Ez tárgyilagosan nézve: BUNKÓSÁG és HIÚSÁG. Lehet, hoyg most hihetetlen, de talán jobb ha így alakult. Mert ha valakiből csak ilyen kevés jön le belsőleg és az is negatív, azzal nem valószínű, hogy hű de boldog lennél. Szóval, tapasztalatnak jó volt, szerencsére nem lett belőle több, és most szépen nézz szét máshol. És ne csak a külsőt nézd. Hidd, el, találsz olyat, aki tényleg Téged szeret és nem csak saját hiúságát legyezgeti majd bunkó módon ráz le.
2015. ápr. 13. 16:37
 7/8 A kérdező kommentje:
A pozitiv jelek alatt azt értem h szemezett velem,mosolygott rám,és feltünően bámult.
2015. ápr. 13. 16:53
 8/8 Girgoy ***** válasza:
Igen, ilyen az, ha valaki csak saját hiúságát legyezgeti azzal, ha tetszik egy lánynak, de egyébként nem tud normálisan, pl. lovagiasan viselkedni a nőkkel. Kerüld el a jövőben is az ilyen hiú-bunkó típust.
2015. ápr. 13. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!