Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szeretek rajzolni könyebb és...

Szeretek rajzolni könyebb és nehezebb dolgokat is, de saját ötleteim nincsenek, hogy mit kéne rajzolni, ti tudtok pl egy linket ahol vannak minták és tudnék másolni?

Figyelt kérdés

Előre is köszönöm :)

18/F

2013. szept. 11. 12:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Legjobb,ha híres művészek rajzait másolod vagy beállítasz magadnak valami csendéletet esetleg egy modellt.

Ha fotóról másolsz,akkor inkább saját fotó legyen.

2013. szept. 11. 12:34
 2/5 A kérdező kommentje:

áh ,ezek még nehezebbek.

Úgy gondoltam ,hogy valami előre megrajzolt tárgy vagy ember legyen ,aztán ha jobban megy akkor csinálom úgy is :)

2013. szept. 11. 12:40
 3/5 anonim ***** válasza:

könyvtárból:

[link]

[link]

- de minél előbb próbáld meg, mit 1-is írt: beállítani 1-2 tárgyat és lerajzolni. Először nem megy, de egyre jobban fog menni. Ez jobb, mint a másolás.

2013. szept. 11. 13:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha akarod, én odaadhatom neked a Diadront :) kíváncsi vagyok, te hogyan rajzolnád meg.
2013. szept. 11. 14:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Másolj (kezdetben egyszerűbb pozitúrában ábrázolt) embereket, portrékat, drapériákat, csendéleteket. Akár egy szimpla igazolványkép-típusú fotó lemásolása is jó gyakorlás lehet. (Konkrétan az igazolványkép csak azért nem a legjobb, mert túl kicsi. De jobb híján másolhatsz azt is.)
2013. szept. 11. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!