Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Nincsenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nincsenek ötleteim.

Figyelt kérdés

Hogyan adjam tudtára egy srácnak, -akit nem rég ismertem meg, de azalatt az idő alatt nagyon megkedveltem,- hogy tetszik nekem? Ezt az "üzenetet" "burkolva" szeretném a tudtára adni, úgy hogy ne legyen túl egyértelmű, de azért le lehessen szűrni belőle, hogy mit szeretnék tőle. Kérlek, segítsetek! Előre is köszi!

15/L

2012. júl. 22. 14:13
 1/7 Hole Hunter ***** válasza:
74%
A pasik semmit nem értenek a burkolt jelekből...vagy megmondod, amit érzel, vagy hagyd a fenébe, mert sosem fog rájönni.
2012. júl. 22. 14:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Így bizony.Ne akarj burkolt lenni, felesleges és nem fogja érteni. :) Mondd el hogy fontos neked, hogy mennyire szeretsz vele lenni és beszélgetni.Ha annyira burkolt akarsz lenni akkor esetleg próbálhatod viccel elnyomni a dolgot hogy ugye ő se un nagyon téged?! :) de ennél igazán nem kell jobban
2012. júl. 22. 14:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen, csak őszintén megvallva nekem nincs túl nagy bátorságom az ilyenekhez...
2012. júl. 22. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Menj oda hozza es smarold le :D ebbol valoszinuleg erteni fog :D
2012. júl. 25. 15:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket, de éppen tegnap estem pofára....
2012. júl. 25. 22:00
 6/7 anonim ***** válasza:

hogy hogy porára estél?://

15/L

2012. júl. 28. 12:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát mikor azt hittem, hogy sikerülT egyszer csak jött a csattanó ééééééééééééés.... VOLT NINCS!
2012. júl. 29. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!