Befolyásol az alak ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
Ha nem vagyok sovány akkor sose lesz barátom?2015. ápr. 12. 23:24
21/25 anonim válasza:
"Ha nem vagyok sovány..." "165/55 kiló vagyok"
Te nem kövér vagy, hanem hlye.
22/25 anonim válasza:
Nem tudom, hogy milyen alakod van 165/55-el de több barátnőm mozgott ekörül, és mindegyikük inkább vékony vagy sportos volt, mint kövér. Persze, ha egy gramm izom sincs rajtad, és az egész zsír, akkor lehet, hogy ennyivel is elhízott vagy, de nehéz elképzelni.
23/25 anonim válasza:
Engem csak abban a tekintetben befolyásol, hogy ha valaki 200 kiló, akkor elgondolkodom, hogy vajon mennyire figyel oda magára, egész nap a Mekiben zabál, vagy esetleg más van a súlya hátterében, betegség, egyebek. Ha nem tehet róla, nem zavar, ha viszont igen, mert semmi erőfeszítést nem tesz arra, hogy egészségesebben éljen és figyeljen magára, akkor esélytelen.
24/25 anonim válasza:
teljesen átlagos testalkatod lehet a súlyod alapján.
25/25 anonim válasza:
Szerintem a testsúlyod jó a magasságodhoz, ez ilyen női hisztérika amit itt neten meg magaddal csinálsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!