Befolyásol az alak ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
Ha nem vagyok sovány akkor sose lesz barátom?2015. ápr. 12. 23:24
11/25 anonim válasza:
Bizonyos mértékig befolyásol. A kövér lányokat nem tartom vonzónak. És ha nem tartom vonzónak akkor legfeljebb csak barátszerzés céljából ismerkednék.
Viszont a kevés plusz, a kicsit túlsúlyos lányok még bejönnek. Ha már a kérdésben a külsőről van szó akkor elárulom, hogy engem mivel lehet megfogni. A tekintettel.
Mosolygott már rám egy lány akinek nem olyan volt az alakja, mint ami az én ideálomnak megfelelt. És egy kicsit zavarba jöttem.
A te súlyod pedig szerintem normális. 26/F
12/25 A kérdező kommentje:
Hmm.. köszi a válaszokat! 😊😄
2015. ápr. 13. 00:05
13/25 anonim válasza:
Ajánlom sok szeretettel... 165/55 "nem vagyok sovány". Buta vagy, szivecském, hacsak nem egy 165 kilós, 55 centis törpe vagy, amit eléggé nehéz volna elhinni.
14/25 anonim válasza:
Szerintem pont jó.
Mondd, akarsz még barátot? :)
15/25 A kérdező kommentje:
Igen, szeretnék.
De nem neten keresztül!!
2015. ápr. 13. 01:09
16/25 anonim válasza:
Akkor kénytelen vagyok emberi testet szerezni magamnak, ha kizártad a mesterséges intelligenciákat...
17/25 A kérdező kommentje:
xD :D hajrá! 😄
2015. ápr. 13. 01:14
19/25 A kérdező kommentje:
Akkor haggyál békén!
2015. ápr. 13. 01:25
20/25 anonim válasza:
Az nem kover. Egyszeruen tokeletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!