Igy korrekt a lány elé állni? Lányok, mit szólnátok?
Figyelt kérdés
van egy lány, régóta rám van akadva. De nekem csak kicsit tetszik. Rendben lenne vele minden, csak nincs meg az a "plussz ". Mi pasik tudni szoktuk, kitől mit akarunk, méghozzá elég gyorsan. Csak most bizonytalan vagyok. Ha azt mondom, hogy "figyelj, látom a jeleidet, és kicsit be is jössz, de én nem vagyok biztos magamban. De úgy gondolom, érdemes lenne megpróbálni, viszont nem tudok mit ígérni. Lehet, hogy nem sokkal ezután vissza dobom a labdát. Ezt el tudnád igy fogadni? " ez igy milyen? Csak nagyon nem akarnék senkit sem megbántani, ha végül mégis visszaadom a dolgot2015. ápr. 12. 19:38
1/5 anonim válasza:
én értékelném az őszinteségedet
de hogy ő mit szólna hozzá, fogalmam sincs
2/5 anonim válasza:
Így még az esélyét is eldobod magadtól, hogy megdugd. Figyelj, nem kell mindig őszintének lenni. Addig jópofizz vele, amíg az ágyba viszed, dugd meg rendesen, majd dobd ki.
21/L
3/5 anonim válasza:
Az második válaszó aligha lány:D
Ettől függetlenül, nekem nem rég mondtak ilyet, és teljesen olyan volt mintha csak rgy sima igent kaptam volna. Bár lehet én vagyok a fura...
4/5 anonim válasza:
Szerintem teljesen korrekt lenne Tőled, viszont mit értesz az alatt, hogy rád van kattanva? :D
5/5 A kérdező kommentje:
régebben sokat irt, buliban "úgy" néz rám, két kezével cirógatta a hajamat, hátsójával hozzámdörgölőzött...
2015. ápr. 12. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!