Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, mit szólnátok ha a lány...

Fiúk, mit szólnátok ha a lány hívna el titeket valahova?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel együtt dolgozunk és arra gondoltam, hogy elhívom valahova. Nyilván azért hívnám, mert tetszik és szeretnék vele megismerkedni, de nem kimondottan randi szintjén hívnám el, hanem, hogy van-e kedve eljönni velem moziba vagy valahova, csak úgy együtt lógni kicsit. Nem tudom, hogy tetszem-e neki és olyan nagy haverok sem vagyunk, de mostanában egész jól eldumálgatunk és úgy érzem, azért valamennyire tuti szimpatikus vagyok neki. Szóval a kérdés, hogy vajon hogy reagálna egy ilyen meghívásra? Ti hogy reagálnátok?
2015. márc. 23. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ha szimpatikus a lány mennék, ha nem nem akkor meg nem.
2015. márc. 23. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Első voltam, szóval ha nem szimpatikus, akkor nem mennék el vele. Esetedben azt hiszem ez utóbbi kizárható, mert akkor nem dumálgatnátok jókat. 28/F
2015. márc. 23. 19:14
 3/5 anonim ***** válasza:
megdugnám
2015. márc. 23. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát szerintem akkor már egyértelműen randizni hívd el.

Bajnak semmiképp nem baj, nem is tudod hány fiú vágyik erre hogy végre a lány lépjen helyette. :D

2015. márc. 23. 19:37
 5/5 opened paradise ***** válasza:
Örülnék neki,ha szimpi lenne,el is mennék.
2015. márc. 23. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!