Hogyan tudnék magamnak valakit szerezni?
Figyelt kérdés
17 éves srác vagyok. Sajnos nem vagyok egy olyan társasági réteg tagja sem, amiben lennének lányok. Az iskolám eléggé fiúiskola, a baráti körömben szintén nincsenek lányok. Viszont már nagyon érzem, hogy kellene egy barátnő. Neten próbáltam ismerkedni, de félúton az is abbamaradt sok esetben. Mit tudnátok javasolni, hogyan és esetleg hol tudnék közvetlen közeledni egy lányhoz?2015. ápr. 12. 15:24
1/7 anonim válasza:
Akkor a fiús baráti köröddel járjatok el valamerre.:)
2/7 anonim válasza:
Valami hobbid van? Esetleg sport? Ezekből kiindulva már esetleg tudnál ismerkedni. Barátokkal eljárni valahova, vagy internet..
4/7 A kérdező kommentje:
Ritka az, mert eléggé vidéken lakok hozzájuk képest. És naponta négy óra utazás után az embernek nem sok kedve van még hétvégén is utazgatni. :/ Ezért is inkább könyvolvasás, zenehallgatás, gépezés, ilyen hobbijaim vannak
2015. ápr. 12. 15:37
6/7 anonim válasza:
Ha ilyen messze laksz, nem gondoltál még arra, hogy kolis legyél?:)
7/7 A kérdező kommentje:
Anyumék nem engedik, "elkallódnék"
2015. ápr. 12. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!