Meg van zavarodva az illető, vagy én vagyok zavaros?
Figyelt kérdés
Nos, egyszer már kérdeztem itt vele kapcsolatban, régebben sokat beszéltünk, sétáltunk stb..
Láttam rajta, hogy tetszek neki, de aztán kellett neki tanulni ezért elhanyagoltuk egymást, nem beszéltünk, sokszor nem is láttuk egymást, szinte már elfelejtettem
De most, mikor éppen két óra között voltunk, átjött hozzánk, én olvasok egy könyvet, és ő semmiből semmi, megkérdezi, hogy milyen könyvet olvasok és meg nézheti-e, kicsit fura, mert nagyon sokáig szinte egymásra sem néztünk, nekem nagyon érdeklődőnek tűnt
mindketten 19 évesek vagyunk
Tehát most mi lehet ez a hirtelen érdeklődés, "megint tetszem" neki :) furcsa, minden fiú ilyen furcsán gondolkodik? :)
2015. ápr. 11. 21:18
1/4 anonim válasza:
Én biztos nagyon furán gondolkodom, mert ezt a se füle-se farka elbeszélést egyszerűen képtelen vagyok értelmezni.
2/4 anonim válasza:
XD Ezeken a kommenteken besírtam! XD De amúgy én mint fiú, bevallom, hogy hasonlóan gondolkodok, mint az általad leírt fiú. Csak sajnos én nem voltam olyan szerencsés, mint ő, hogy a lány egyből értette a dolgot. Az én esetemben, bár azt mondtam a lánynak, hogy szeretnék vele néha beszélgetni, ismerkedni(és ez szerintem elég egyértelmű, hogy mit jelent), ő csak annyit reagált, hogy "WTF?" és az egészet zaklatásnak vette. XD De ha már korábban beszélgettetek és jóban voltatok/vagytok, akkor szerintem megéri próbálkozni. Persze csak ha ő is tetszik neked. És szerintem őt nem érdekelte a könyved, csak ürügyet keresett, hogy beszéljen veled. Ha tetszik neked, akkor hasonló alapon kérdezd meg tőle, hogy nincs-e kedve veled együtt tanulni. Sok sikert! :)
3/4 A kérdező kommentje:
Nem volt kedvem az egész sztorit leírna, belátom mankós így, de az utolsónak köszönöm, és gondoltam, hogy csak ürügy a könyv, de akkor eddig kb 3 héten keresztül mért nem nézett rám, meg ilyenek
2015. ápr. 11. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!