Hogy keltsem fel egy 16 éves (jövőre lesz 17) fiú figyelmét? Mit csináljak, hogy tetszek neki? 13/L (Jövőre leszek 14)
Ascocrist "erős és okos lány vagy" Köszönöm. :) Ezt miből gondolod? :) Amúgy tényleg várnom kell egy kapcsolattal, ez most mondjuk amúgy sem jönne össze de majd később lesz kapcsolatom úgyis, gondolom.
Én mindig azon gondolkozom, hogy mit gondolhat rólam a fiú, félek, hogy csak egy idegesítő kis csaj vagyok a szemében, bár nem tudom de remélem nem vagy legalábbis azt remélem, hogy idegesítőnek nem tart mert kis csajnak tarthat mert az vagyok. :)Azt nem tudom, hogy miért kellet beleszeretnem. :"D És még mindig szeretem, így is, hogy tudom, hogy nincs esélyem nála, szerintem csúnyácska vagyok :/ bár itt egyszer kértem véleményt magamról és azt mondták, hogy átlagos vagyok, de nem tudom, de az átlagos se túl jó, bár igaz nem minden a külső, ezt sokan mondják de nem sokan gondolják így,de én így gondolom de lehet csak azért mert én nem szép hanem csak átlagos vagyok, legalábbis mások véleménye szerint.
A reakcióidból gondolom, és abból, hogy 13 évesen nem a saját fejed után mész, hanem megkérdezel másokat, mert érzed/tudod, hogy nem tudsz objektíven dönteni.
A félelmeidet is megértem. Én még 29 éves fejjel is sokszor aggódok amiatt, hogy ez vagy az tetszik-e ennek vagy annak bennem, mit gondolnak rólam. De felnőtt fejjel már rájöttem, hogy mások véleménye/ítélete nem határozza meg, hogy milyen vagyok, és ez Rád is ugyanúgy igaz. Senki sem tökéletes, mert tökéletes nem létezik. És unalmas is lenne ^^
Tisztelem a véleményed Ascocrist, de ez csak az érem egyik fele.
Mikor 14 éves voltam, összejöttem egy korombeli lánnyal. Nagyon türelmes voltam, az ő tempójában haladtunk. Fél év együttlét után közölte, hogy készen áll a kapcsolatunkat a következő szintre emelni. Az alatt az egy év alatt, amit együtt töltöttünk, megtapasztaltam, hogy milyen is egy igazán egészséges komoly kapcsolat és milyen valakit igazán, tiszta szívből szeretni. Örömmel gondolok vissza arra a lányra, hiszen nélküle nem lennék ma az, aki.
Félre értés ne essék, nem buzdítani szeretném a kérdezőt, de te magad mondtad, hogy ebben a korban rengeteg inger éri az embert. Ez így igaz, és pont ezért lenne jó az, ha a saját bőrén tapasztalná meg az érem mindkét oldalát.
Kérdező! Ahogy vélekedsz a fiúról, hogy ő márpedig nem "olyan", nekem az jön le, hogy eléggé ismered őt ahhoz, hogy te magad is tudd, hogyan tetsz neki.
Ötösnek egyébként igaza volt, mindenképp tartsd észben. Akármit is teszel, légy észnél!
21/F
Ascocrist értem. Igen ha tökéletesek lennénk akkor valószínűleg nem nagyon lennének céljaink amit el akarunk érni mert akkor már nem lenne min javítanunk. Ez is igaz: "mások véleménye/ítélete nem határozza meg, hogy milyen vagyok".
fine rice "Mikor 14 éves voltam, összejöttem egy korombeli lánnyal." Pontosan hány éves volt a lány? Mert azért tényleg kicsit sok a korkülönbség köztem és a fiú között. És igazad van már elég jól ismerem, ebben a hónapban lesz 8. hónapja, hogy megismertem. De azt nem tudom, hogy hogy tetszhetnék neki. Szerintem neki nem az ilyen típusú lányok jönnek be mint én.
Évfolyamtársam volt. Úgy kellett volna írnom, hogy velem egykorú volt. My bad!
Ha engem kérdezel, 3 év az semmi. A 16 éves húgom egy 23 éves sráccal van együtt több, mint egy éve.
Inkább nagy általánosságban írtam azt, amit, és nem kifejezetten a kiszemelted miatt.
Értelmes, eszes lánynak tűnsz, és ezért lenne szerintem jobb, ha nem a korod mögé bújnál (no offense), mikor lehetőséget kapsz az élettől a tapasztalatszerzésre. Persze módjával! ;)
Egyébként, ha igaz amit leírtál a fiúval kapcsolatban, akkor szerintem se erőltesd a dolgot.
fine rice megértem, és tudom, hogy csak az érem egyik feléről írtam, de igyekeztem úgy kezelni a kérdést, mintha a húgom vagy lányom kérdezte volna.
heti/havi 1-2 alkalommal találkozni egy dolog, de a kérdés magáért beszél. Fel akarja kelteni a figyelmét. Ebből az következik, hogy a találkozások vagy csoportosak, így a figyelem megoszlik, vagy nagyon rövid ideig tartanak. Az, hogy egyáltalán beszélgetnek-e vagy sem azt nem tudjuk. De a fiú nem figyelt fel a kis hölgyre.
És ha innen nézzük, nem lehet nyugodt szívvel állítani, hogy ismeri a fiút eléggé.
Te a magad példáját mondtad el, mint én, viszont kevés 14-16 éves fiú gondol rendes, komoly kapcsolatra, mikor egy lánnyal össze akar jönni, ezt azért lássuk be. Te meg én vagyunk a kivételek :)
Bár, miután megírtam a válaszom, eloltastam mégegyszer, hogy mit írtál. Mobilon elég nehezen lehet követni az eseményeket. :)
Nem ismerem a kettőtök kapcsolatát, de nincs vesztenivalód.
Hogyne lenne vesztenivalója?!
Ember... ezt mondom.... kezeld már úgy, mintha egy közeli rokonod kérdezte volna....
Igen ebben igazad van Ascocrist, de butaság lenne általánosítani addig, amíg nem ismeri meg igazán a leányzó az adott fiút.
Ha a húgom feltenné ugyanezt a kérdést nekem, ugyanazt felelném, mint jelen esetben egy idegennek. Két fiatal lány, aki tanácsot kér. A szememben nincs különbség. Ugyanazt mondanám mindkettőnek, aztán majd ők eldöntik, hogyan tovább.
Mégis mi a vesztenivalója? Hogy megkapja 13 évesen élete első elutasítását?
Kerülném a személyeskedést, de ha a kérdező is homokba dugná a fejét, mint ahogy te tetted, ő is azt fogja majd 29 évesen mondani, hogy "Ejj, mennyire szalad az idő!".
No offense persze! Nem veszekedni akarok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!