Hogy keltsem fel egy 16 éves (jövőre lesz 17) fiú figyelmét? Mit csináljak, hogy tetszek neki? 13/L (Jövőre leszek 14)
Biztos van kivétel, de nem biztos hogy igazad van. Szerintem is várj egy pár évet. Hagyd a hormonjaidat dolgozni szépen. Amúgy is... egy lányak egyszerűen elég léteznie ahhoz, hogy a fiúknak tetsszen. Enyit kell tenned. Ha összeilletek, úgyis oda fog jönni, ha nem akkor meg nem. Egy kapcsolat két emberes dolog...
Éééés ezért várj 3 évet...
Szerintem is várj még ezzel egy kicsit.
56/F (Jövőre leszek 57)
Igen, én is ezt hittem 13 évesen... 18 évesen is... lassan érő típus voltam :D
Most meg úgy megy az idő, hogy azon parázok, hogy pislogok kettőt és már nyugdíjasis vagyok...
29/F amúgy :D
Igen kb... hopsz... nem élek :D
Folyamatosan változik a bennünket ért ingerek mértéke, mennyisége. Kamasz korban (12-16 kb) van a legnagyobb és legintenzívebb ingerület-korszak. Ilyenkor átalakul a testünk, dolgoznak a hormonok, ezer minden érdekel/tetszik és persze ott van az iskola, ami önállóan is nem csekély mértékű ingerrel bombáz minket. Ettől az időérzeted más. És bár ez nem tűnhet túl vigasztalónak, még 13 évesen is meg kell értened, hogy az érzéseiden meg kell tanulnod uralkodni. Túl fiatal vagy még, előtted az élet. Biztos, hogy hallottad már ezt a mondást. Hidd el, hogy igaz. Várj még a kapcsolattal. Éld a boldog gyermekkorod (tudom-tudom, nem vagy már gyerek :D [amúgy de :)]), és törekedj arra, hogy addig legyél gyerek ameddig csak lehet. A szerelem pedig majd jön magától :)
Az már fél siker :) nem mondtam, hogy könnyű elfogadni. És intelligenciára vall, hogy nem utasítod el a mondandóm igazságtartalmát. Haladj tovább ezen az úton, és bármilyen területén fogsz az életnek tevékenykedni, sokra fogod vinni :)
Ami magát a problémát illeti: elfogadni a legnehezebb. Ezzel a problémával én személy szerint is szembesültem, bár az esetemben nem pár év, hanem évtized eltérésről volt szó, esélyem is lett volna arra, hogy "megszerezzem", de végül úgy hozta az élet, hogy nem sikerült. Őszintén mondom, hogy így utólag nem bántam és bánom. Sok értelemben rossz lett volna, bár ugy a kor eltérés miatt a kettőnk példája nem ugyanaz. De tekintettel a Te korodra, legalább olyan extrém.
Próbáld meg kerülni kicsit a társaságát, elfoglalni magad valamivel, sportolni, vagy akármi. Nem csak téged, de azt a fiút is erősen befolyásolná, ha összejönnétek. Ha elég erős az akarata, akkor visszafogná magát, de az őrült szenvedést okozna, amit még lepleznie is kéne (tapasztalat). Ha nem elég erős, akkor megadja magát a vágynak, az pedig a lebukás veszélye miatt jelent veszélyt rá nézve. Túl kockázatos mindkettőtök számára ahhoz, hogy egy ilyen 50-50% alapon érdemes legyen belevágni ebbe a kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!