Hogyan keltsem fel a figyelmét?
Figyelt kérdés
Van egy sràc aki nagyon tetszik nekem, ő még nem làtott engem, de ismerösömtöl tudom, hogy nincs baràtnője, és hogy nagyon kedves, aranyos. Gondolkoztam rajta hogy bejelőlöm facebookon, de nem tudom mennyire lenne ciki, végüliső nem ismer. Fiúk véleménye érdekelne hogy ha egy idegen làny bejelölne és ràtok írna mennyire örülnétek neki? 21L2015. ápr. 8. 22:09
2/5 LePeDő válasza:
Szerintem "véletlen" fuss vele össze, azzal sokkal jobb benyomást tudsz kelteni.
3/5 To7ka válasza:
A fiúk nagyon nagy része örülne neki:D Csak ha megtörténik, utána általában felébrednek..:))
De személyesen még mindig sokkal jobban nézne ki, ha nincs rá lehetőség, teljesen nyugodtan írj rá valami semleges beszélgetős pár sort, nem lehet belőle rosszul kijönni. Általában egy srác szívesen ismerkedik, még ha annyira nem is tetszel Neki, és annyira ritkán fordul elő, hogy csak úgy egy lány ráírjon, hogy teljesen biztos örülne Neked!
4/5 anonim válasza:
Facebook... ma az a divat h akit meglátsz azt rögtön jelölöd, tehát semmi ciki sincs benne. Én örülnék ha vki rámírna (persze ha bejön)
5/5 anonim válasza:
Csak a Pufin add neked erőt és mindent lebíró akaratot ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!