Egyszer azt érzem, hogy szeret, a másik pillanatban azt, hogy egyátalán nem is tetszem neki. Miért van ez?
Figyelt kérdés
A fiú egy évfolyamtársam és én beleszerettem és nemtudom eldönteni, hogy ő is így érez e irántam. Azt csinálja, hogy amikor a közelemben van mosolyog, rámnéz, de utána odamegy egy lány barátjához és elsétálnak a francba... és olyankor azt a lányt megtudnám fojtani, most is ideges lettem.. előre is köszi a válaszokat!2015. ápr. 11. 13:31
1/6 anonim válasza:
először is tedd magadban tisztába a szeret és a tetszik fogalmát,mert nem ugyan az
2/6 anonim válasza:
Sajat magadat is megzavarhatod. Ha szerelmes vagy, sokszor azt latod, amit latni szeretnel es nem azt ami valojaban tortent. Biztos vagy benne, hogy "ugy" nezett rad?
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, biztos vagyok benne!
2015. ápr. 11. 13:44
4/6 anonim válasza:
Nem, te magad is ketelkedsz be, kulonben nem irtad volna ki ezt a kerdest.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem értitek amit kérdeztem!
2015. ápr. 11. 14:55
6/6 anonim válasza:
Te nem erted amit en irok. Gyakran azt latod amit akarsz latni de mivel meg igy se vagy biztos benne, ezert ketelkedsz es ezert erzed ezt. Ezert van.
Mellesleg az hogy hozzaszol egy lanybaratjahoz nem jelent mindjart visszautasitast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!