Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki egyszer azt mutatja, hogy tetszek neki, a másik pillanatban meg mintha kerülne, ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy kicsit furán hangzik, de ezt figyeltem meg rajta. Egyik nap szemezgetés, odapillantgatás ahol én vagyok, vagy épp ha tud, akkor a közelemben van. Másik nap meg mintha kerülne, vagy a közömbösséget látnám rajta. Aztán lehet mindkettőt én képzelem csak be és egyébként nagyon nem érdeklem sehogy sem. Valaki járt már így?2014. jún. 2. 18:19
1/7 anonim válasza:
Gondolom ő a lány. Azért csinálja, mert nem akar túl tapadósnak tűnni, várja a te jeleidet.
2/7 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Gondolom van valami oka hogy nem szeretné hogy kiderüljön hogy talán bejössz neki. Magamból kiindulva hogy a fiúnak van barátnője :-( (már nem érdekel) Ilyenkor tudja hogy úgysem lehetnétek együtt max később és ezért nem kelt magában hiú reményeket.Persze van amikor elgyengül és szemezgetni próbál . Vagy pedig fél az érzéseitől rossz tapasztalat miatt. 3. lehetőség hogy nem akar az " alárendelted " lenni.(nem akarja hogy esetleg kihasználják vagy fél hogy neked nem jön be).
Ui.: Saját tapasztalat. 16/L
3/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Írhatsz privátba is ha gondolod remélem tudok majd segíteni!
4/7 anonim válasza:
Fiú vagy lány vagy? Hány éves vagy? És ő?
5/7 A kérdező kommentje:
Az, hogy van valakije azt kizárhatjuk, mert azt tudom, hogy nincs. Lány vagyok amúgy. A kor lényegtelen, maradjunk annyiban, hogy már nem vagyunk gyerekek, se tinik.
2014. jún. 4. 11:18
6/7 anonim válasza:
fél kimutatni az érzéseit,mert ő se biztos abban hogy te tetszel e neki
7/7 anonim válasza:
Próbálja magát visszafogni. Biztos,hogy tetszel neki.Leht,hogy sokat csalódott és kialakult benne egy automatikus visszafogottság annak irányába,aki tényleg tetszik neki. Hidd el,ez nehéz a másik szemszögéből is. Hogy ki merje mutatni azt ,hogy tetszel neki. Na meg aztán ott van az is,hogyha egy nő kimutatja azt ,hogy tetszik neki a férfi egyértelműen,akkor a férfiből elveszik a vadászösztön. Ez nemektől függetlenül előfordlhat. 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!