Lányok, hogyan kéne odamenni egy buliba, hogy ne küldjetek el egyből?
Figyelt kérdés
Ha csak annyit mondok,hogy tetszik az illető és szeretnék beszélgetni/ismerkedni,azt szerintem nagyon sokan unják már....de javítsatok ki,ha tévedek.2015. ápr. 11. 08:38
2/5 A kérdező kommentje:
jó,de ha valaki jól néz ki,akkor se biztos a dolog. Gondolom ha valaki jól néz ki és úgy megy oda,hogy "gyere bébi,dugjunk",akkor sok lány el fogja küldeni egy pofon után :D. Nem azt mondom,hogy én erre játszok,csak egy sima beszélgetést szerintem nehéz elkezdeni egy teljesen ismeretlen emberrel.
2015. ápr. 11. 09:03
3/5 anonim válasza:
Ferrárival :D
De am ez a kérdés engem is érdekel...
4/5 anonim válasza:
Jó, az ilyen szélsőséges eseteknél persze, hogy elküldenek, de ezt leszámítva kb. mindegy, mit mondasz, csak a külsődön múlik a sikered.
5/5 A kérdező kommentje:
Jó,de ha egy átlag ember megy oda egy lányhoz,akkor inkább az számít,hogy hogyan szólítja le és milyen témát tud felhozni. Én igazából ezzel vagyok bajban,hogy nem tudom miről lehetne egy idegen emberrel beszélni,ami nem olyan,hogy 2 perc alatt kifullad a téma.
2015. ápr. 11. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!