Az igaz, hogy a nagyon szép lányokhoz jobban félnek odamenni a pasik?
Figyelt kérdés
Mindenki ezt mondja, de nem tudom igaz-e. Ha van egy feltűnően szép lány, azt mondjuk jobban megnézik, de kevésbé mennek oda hozzá, mert nem mernek.2015. márc. 9. 13:00
1/7 anonim válasza:
Ez hülyeség. A nagymenők akkor is odafognak menni hozzá, ha tényleg szép
2/7 anonim válasza:
Egy tisztességes önbizalomhiányos ember fél odamenni. Így a "menő" arcok viszik el a nagyon szép lányokat.
3/7 anonim válasza:
Ha nem természetes, ha műnek, ridegnek hat, akkor igen!!!
Nem vagyok én hősugárzó, hogy jéghegyeket olvasszak fel, de egy mosolygós,impulzív Nőhöz bármikor odamegyek beszélgetni.
37F
4/7 anonim válasza:
Ez a félénkebbeknél van így, akik úgy gondolják, hogy ez a szép lány biztos nem állna velem szóba, csak a menő srácokkal. Közbe meg lehet h annak a szép lánynak a félénk fiúk jönnek be.
Én is ilyen voltam még legény koromban :-)
5/7 anonim válasza:
Nem igaz, minél szebb lány, annál többen próbálkoznak.
6/7 anonim válasza:
2-esnek igaza van.
De ugyanakkor egy ilyen nőnek tisztában kell lennie ezzel, és ha ő is meg akarja ismerni azt a srácot de látja rajta, hogy nehézkes a dolog akkor ő is igazán besegíthet.
7/7 anonim válasza:
ez nem hülyeség, igenis nehezebben jöttök oda az emberhez. fél órás kerülgetés, esetleg plusz 1-2 pia után.nem mindenki egyforma, én soha nem nagyképűznék aláznék meg senkit, nézzen ki bhogyan is az az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!