Ez működhet fordítva is? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Lány létemre elismerem,hogy az nagyon is működik,hogy fel keltik az érdeklődésünket a fiúk,ha nem vesznek tudomást rólunk (hanyagolnak).De vajon ez fordítva is igaz?A fiúk is jobban érdeklődnek egy olyan lány után aki direkt hanyagolja őket?Vagy szeretitek ha egy lány rátok ír rendszeresen mondjuk viberen stb.?2015. ápr. 10. 23:08
1/5 anonim válasza:
Nálam nem működik fordítva is.
Nem érdeklődök az iránt a lány iránt már, aki régebben érdeklődött (?) irántam, de már levegőnek néz.
Nem értem a női logikát, inkább azzal foglalkoznátok, akivel érdemes.
Szeretem, hogy egy lány rám ír rendszeresen mondjuk viberen stb.
2/5 anonim válasza:
Nem, nálunk ez nem így van. Én konkrétan onnantól beleszarok az egészbe, ha nem érzem, hogy kölcsönös az érdeklődés a lány részéről is. Viberen írhat, mert nincs ilyen szar programom, Symbian OS rendszerű mobilom van.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Persze még várok további véleményeket.Pont azért kérdezem,mert nem akarom,hogy abból legyen elege,hogy állandóan írogatok.
2015. ápr. 10. 23:15
4/5 anonim válasza:
Nem értem pro és kontra mi a pïcsáért kell alakoskodni?
Az irjon akinek mondanivalója van!
Nekem ez is hazugság amikor megy a taktikázás!
5/5 Kisboltos válasza:
Egyet kell értek az előttem szólókkal.
Egyszerűen kiábrándító. Azt hiheti az ember fia, hogy talált valaki mást vagy csak szimplán ráunt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!