17 éves vagyok (lány) szerintem nagyok a melleim . Nagyon kíváncsi vagyok hogy ez minden fiúnak/lánynak bejön?
Figyelt kérdés
Ha igen miért? Az eddigi párjaim azt mondták hogy huuu te aztán dögös vagy! Ha esetleg vki irni akar / ismerkedni nyugottan irjon fiú de inkább lányok irjatok bátran2015. ápr. 10. 19:07
31/34 anonim válasza:
Ez az a kaliberű kérdés, hogy "jól nézek ki, szerinted is?"
Legalább egy kosárméretet írj le, vagy képet rakj ki, de ennyiből nem tudom kiszopni a kisujjamból, de másból sem.
32/34 anonim válasza:
Mármint... Leszbi vagy, és az érdekel, szeretik-e a csajok a nagy melleket, vagy fiú vagy, és az érdekel, szeretik-e a fiúk, vagy a lányok a nagy lógó férfimelleket?
33/34 A kérdező kommentje:
Nem értem mit vártatok! Ez egy kérdés volt !
2015. ápr. 12. 11:06
34/34 anonim válasza:
Hátde Cicabogár, az rendben, hogy kérdés, de megválaszolhatatlan kérdés. Bejönnek a nagy mellek, de mi a nagy mell? Mást jelent nálam és nálad. Ezért mondom, legalább egy kosárméretet írj vagy képet rakj ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!