Hogy lesz így barátom valaha? 17/L
Figyelt kérdés
Eléggé csendes vagyok és zárkózott, amíg nem tudok feloldódni.Még nem csókolóztam és nem volt barátom sem,a kinézetemmel nem hiszem,hogy gond lenne. Már nagyon vágyok arra,hogy legyen valaki mellettem,akit szerethetek és hozzábújhatok.Hiába van sok barátom és szerető családom,de az azért nem olyan. Hogyan lehetnék nyitottabb?2015. ápr. 8. 22:57
12/23 anonim válasza:
hát ne zárkózz be ennyire...kicsit nyiss a fiúk felé és ismerkedj :) pl sokat dumáló barátnőkkel általában könnyebb fiúk közelébe kerülni, mert nekik vannak fiú barátaik...neked van egyáltalán fiú barátod?
14/23 anonim válasza:
milyen esküvői ruhát szeretnél kedvesem? :)
15/23 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy a korodbeli srácok általában nálad is jobban zavarban vannak ilyenkor. Ez is gyakorlás kérdése, mint nagyjából minden, eleinte próbálj meg csak simán beszélgetni minél több emberrel akár ilyen témákról is, aztán ahogy nő a rutin, egyre bátrabb leszel és mersz majd nyitni azok felé is, akik tetszenek neked.
16/23 anonim válasza:
Hová valósi vagy? :D am téll csak az a megoldás ha kicsit ismerkedsz de amúgy a félénkség az aranyos :D
17/23 anonim válasza:
Csak legyél emberek között, akkor előbb-utóbb megtalál valaki. De ha valaki érdekel, akkor megkérdezheted, hogy miért festette azt a festményt, miért írta azt a Facebook oldalára, hol szerezte azt a jó cipőt, miért épp azt sportolja, stb. Tehát fejezd ki, hogy érdekel. De aggódni tényleg nem kell.
20/23 A kérdező kommentje:
Sajnos igen. :/
2015. máj. 1. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!