Lesz valaha barátom? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
A kérdés hülyén hangzik tudom, mert valamikor biztosan lesz, de mégis mikor? Hogyan tudnék ismerkedni? 16 éves lany vagyok aki nem jár bulizni, nem iszik és nem cigizik. Inkább koncertekre járok és barátokkal vagyok. Nem mondanám magamat csúnyának, átlagos vagyok. Az alakom nem rossz, a fiúk az utcán mindig megnéznek de szerintem azoknak inkább a szexen jár az agyuk, de ez mindegy is. Nem ismerem túl sok fiút viszont akiket ismerek azoknak általában tetszem, viszont nekem ők nem, sem külsőleg sem belsőleg. Mit tegyek? Várjak türelmesen? Tudom még fiatal vagyok csak zavar, hogy körülöttem mindenkinek volt már barátja nekem pedig nem. Van itt valaki aki ugyan így volt? Előre is köszönöm a válaszokat!:DD2014. aug. 3. 19:21
1/10 anonim válasza:
Most kapni fogsz annyi privátot, hogy válogathatsz is...
4/10 anonim válasza:
Én is így vagyok csak én lányt keresek :) 18/f
5/10 anonim válasza:
Ha körülötted mindenkinek egy chevrolet camaroja van akkor neked is az kéne? Ne aggódj, idővel belefutsz egy olyanba akit igazi szerelmedként szerethetsz.
6/10 anonim válasza:
Hát egy tanács: Ha találsz egy olyan fiút körülötted, aki bejön kezdj el vele beszélgetni. Akár még jól is elsülhet.
7/10 anonim válasza:
igen volt más is így. Ezt azért elég nehéz pontosan belőni mikor lesz. De nem kell félni. Mindenkinek alakul valahogy az élete.
8/10 A kérdező kommentje:
Igazatok van köszönöm a válaszokat :D
2014. aug. 3. 19:26
9/10 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a szex miatt néznek meg téged! Akkor a feneked nézik meg és nem az arcod.
Nincs okod panaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!