Nem vagyok szép, nagyon nem. Így lesz valaha barátom? Változtatásra lenne szükségem!
Figyelt kérdés
Eléggé elkeserítő, hogy minden barátnőm gyönyörű, én pedig duci, csúnyácska arcú, nem túl szép lány vagyok. Szívesen néznék ki jobban, ha írtok privát üzenetet, küldök képet,és várom a tippeket hogy mit tudok javítani magamon (már ha nem annyi hogy szép ruhak meg spirál, ilyet rengeteget kaptam, és becsülöm is, hogy írták, de már valami személyre szabottabbra van szükségem, ezért mondom, aki vállalja, az írjon.:)) . Nagyon köszönöm mindenkinek előre, és kellemes ünnepeket!:)2013. dec. 23. 16:50
1/16 anonim válasza:
Nekem írhatsz, elmondom a véleményem és hogy szerintem min és hogyan kellene változtatnod.
3/16 anonim válasza:
Látatlanba mondom, h mindenki a sportot fogja javasolni..
Az arcra meg tényleg csak az előnyös smink a megoldás, azon egyéb módon nemigen tudsz változtatni..
4/16 anonim válasza:
Küldhetsz de csak akkor ha már elmúltál 20éves.
8/16 anonim válasza:
A spiráltól nem leszel szép, max kevesebb lesz az esélye, hogy teherbe esel.
9/16 anonim válasza:
Szia, nekem írhatsz bátran, szívesen segítek :)
10/16 anonim válasza:
Szívesen segítek, ha küldesz képet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!