Nem vagyok szép, nagyon nem. Így lesz valaha barátom? Változtatásra lenne szükségem!
Figyelt kérdés
Eléggé elkeserítő, hogy minden barátnőm gyönyörű, én pedig duci, csúnyácska arcú, nem túl szép lány vagyok. Szívesen néznék ki jobban, ha írtok privát üzenetet, küldök képet,és várom a tippeket hogy mit tudok javítani magamon (már ha nem annyi hogy szép ruhak meg spirál, ilyet rengeteget kaptam, és becsülöm is, hogy írták, de már valami személyre szabottabbra van szükségem, ezért mondom, aki vállalja, az írjon.:)) . Nagyon köszönöm mindenkinek előre, és kellemes ünnepeket!:)2013. dec. 23. 16:50
11/16 valaki : válasza:
Küldhetsz nekem is,ha akarsz,megpróbálok segíteni :))
12/16 anonim válasza:
nekem is küldhetsz meg azt is mellékeld hogy hány éves vagy :)
13/16 anonim válasza:
Ööö esetleg valami sport? Vagy az túl gonosz dolog?
14/16 anonim válasza:
sport ne viccelj már akkor lefogy és megszűnik a probléma
akkor hogy jön majd ide írkálni tele lesz hapsikkal....
15/16 anonim válasza:
Na ez a trollocska se küldött képet senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!