Fiúk, őszintén! Jobban megnéztek egy lányt, vagy szimpatikusabbnak tartjátok akkor, ha márkás ruhákban jár?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 8. 16:52
11/19 anonim válasza:
Ha a kedvenc márkáimat hordja, akkor igen, megállapítom magamban hogy "jó az ízlése" :)
12/19 anonim válasza:
Ha jól áll rajta a ruha, akkor tök mindegy milyen márkájú, vagy akár márkátlan, nem igazán érdekel...
13/19 anonim válasza:
A Converse márkát hordó nők alapból unszimpatikusak.
14/19 anonim válasza:
Halvány lila fingom sincs, hogy milyen női cipő- és ruhamárkák vannak. Számomra inszignifikáns.
15/19 Kisboltos válasza:
Általában egy nevesebb márkának a ruhái jobb anyagból készülnek, strababíróbbak, jobb a színük és jobb a szabásuk. Ebből kifolyólag mutatósabbak, ergó jobban megnézzük. Attól, hogy valaki nem nézi a márkákat, attól még simán levágja, hogy melyik a márkás két termék közül.
Most itt nem a divat "divat" márkákra gondolok, ha nem a rendes divat márkákra.
16/19 anonim válasza:
#15: Kb. 10 évvel ezelőtt vettem márkaboltban egy elég komoly Nike sportcipőt, nem használtam túl sűrűn, mégis másfél év alatt tönkrement. Kb. 15 éve vettem egy Sony discmant, heti 2-3-szori használt mellett fél év alatt tönkrement az olvasófeje. És a többi... több márkás holmit vettem eddig életem során, mind szarrá ment. Ellenben a no name, márkátlan, nevesincs DVD íróm, amit kb. 8-10 éve vettem, még ma is kifogástalanul működik. Ma már a "márkás" cuccokat is hol gyártják? Na hol? Hát persze, hogy Kínában. Úgyhogy nekem ezt senki ne próbálja meg bemesélni, hogy a márkás holmik strapabíróbbak.
17/19 anonim válasza:
#9: de nem is mondta, hogy nő...
Egyébként most már oda jutottunk, hogy a régi márkákból leginkább a nevük kerül pénzbe. Végül is kb. ugyanott varrják azokat is össze, mint a nem márkás távol-keleti cuccokat, amik egyébként egyre jobban igazodnak az európai igényekhez.
19/19 anonim válasza:
Itt szerintem mindenki azt fogja mondani, hogy nem döntő fontosságú a márka, de én sajnos ismerek olyanokat, akiknek sokat számít, hogy milyen márkát hord valaki. De ez a lányoknál is van így. Vagy pl internetes eladásnál akartam egy táskát eladni, tetszett a lánynak, de mivel nem mikor mondtam neki, hogy márkátlan, már nem is kellett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!