Fiúk, őszintén! Jobban megnéztek egy lányt, vagy szimpatikusabbnak tartjátok akkor, ha márkás ruhákban jár?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 8. 16:52
3/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Azt sem tudom, hogy mi "márkás" ma.
5/19 anonim válasza:
Mennyi képmutató "nem" válasz érkezett. Sok álszent ember van itt úgy látom,márpedig a válasz természetesen mindenki máshogy viszonyul az "elitebb" körhöz.
6/19 anonim válasza:
engem addig nem zavar hogy nem márkás,amíg nem egy bolyhos kínai szar.
Amúgy meg megéri adni az öltözködésedre,magadra költesz,szóval nem megy kárba,ha egy jó cuccot veszel magadnak.
7/19 anonim válasza:
#5, ezek szerint ha nem veszem fel a 50 méterről neonpink színben foszforeszkáló Air Maxet, akkor kevésbé vagyok nőies?
8/19 anonim válasza:
Jobban megnézem persze, mert töbnyire a márkás ruha csinosabb, trendibb. Az viszont, hogy szimpatikus e nem a ruhán múlik. Ha tenyérbemászó, beképzelt stílusa van, akkor minden lesz csak nem szimpi :)
9/19 anonim válasza:
7-es az AIRMAX nagyon nem nőies!
10/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem érdekel milyen márkájú cuccok vannak rajta, de ha jól öltözik/jól néz ki, megnézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!