Fiúk, az ilyen lányok bejönnek?
Most csak a külső:
Magas, vékony, kicsi, kerek popsi, kicsi de feszes mellek, szép/átlagos arca (kinek mi jön be), középhosszú világos barna haj, kék szemek, világos bőr.
Öltözködés: Nőies, visszafogott öltözködés, igényes. Szereti a csipkét, fekete, fehér, pasztell színű ruhákat. Nem hord miniszoknyát, kihívó darabokat.
Nem sminkel erősen, de azért hord sminket. Kevés ékszert hord, egy pár fülbevalót, egy karkötőt, néha egy nyakláncot.
173cm az nem magas, egy átlag pasi is van annyi, én pl 180cm vagyok és alig vagyok átlagnál magasabb a haverjaim között
az amit leírtál, pozitív mindenképp, de nem tudjuk mennyire szubjektív, képet viszont meg sem kérdezem, ha a bnődről van szó és nem rólad
Amúgy az ilyen kérdések szerintem feleslegesek.
Van egy általános jellemzés ami minden 20.-50. lányra illik.
Úgysem ezek fogják eldönteni hogy kinek jön be hanem amikor premierplánba meglátja az fog számítani.
És hány éves a hölgyemény?
5ös voltam
Hát, jobban érezném magam, ha inkább vele beszélgethetnék így helyetted...
Egyenes volt tőled, hogy megmondtad neki, hogy felrakod, és végül is örült neki, de így valahogy mégsem az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!